Life

Scandal imens la Casa Regală. Gestul făcut de Prințul Harry: L-a înjurat pe Regele Charles

Scandal imens la Casa Regală. S-ar părea că Prințul Harry a ajuns să îl înjure la un moment pe tatăl său, Regele Charles.
11.04.2023 | 15:25
Scandal imens la Casa Regala Gestul facut de Printul Harry La injurat pe Regele Charles
Prințul Harry l-ar fi înjurat pe Regele Charles. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un scandal imens s-a produs la Casa Regală. Protagonistul a fost chiar Prințul Harry. Se pare că acesta ar fi avut o dispută destul de aprinsă cu tatăl său în urmă cu ceva timp. S-ar fi aruncat inclusiv înjurături la acel moment, conform ultimelor informații.

Scandal fără precedent la Casa Regală

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au renunțat la titlurile regale în urmă cu ceva timp. Cei doi s-au retras ulterior în Statele Unite, iar momentan se descurcă destul de bine. Ducele de Sussex a lansat o carte, care de altfel a înregistrat vânzări generoase.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei doi mai au și un documentar pe Netflix, care de altfel a fost urmărit de numeroase persoane. S-ar părea însă că începutul unei noi vieți nu a fost deloc ieftin. Sau cel puțin asta aflăm de la comentatorul regal Robert Jobson.

În noua sa carte, ”Our King: Charles al III-lea”, acesta vorbește despre un scandal imens de la Casa Regală. Tensiunea s-a amplificat în momentul în care Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în Statele Unite și au decis să nu mai fie membri activi ai Familiei Regale.

ADVERTISEMENT

Evident că la acel moment, ducii de Sussex erau nevoiți să se descurce doar cu banii pe care îi aveau. Și s-ar părea că acest lucru nu era deloc simplu. Conform comentatorului regal, prințul Harry l-ar fi sunat în repetate rânduri pe tatăl său, care pe atunci era Prinț de Walles.

Prințul Harry l-a înjurat pe Regele Charles

Soțul lui Meghan Markle avea nevoie de bani și i-a cerut insistent tatălui său să îl ajute, însă s-ar părea că Regele Charles nu s-a lăsat înduplecat. Mai mult de atât și regretata Regina Elisabeta a II-a ar fi știut de aceste discuții, însă fiul său nu a vrut să cedeze.

ADVERTISEMENT

Telefoanele erau atât de dese, iar prințul Harry avea să își piardă și răbdarea. Robert Jobson scrie în cartea sa că Regele Charles a ajuns să fie înjurat chiar de către fiul său, având în vedere că nu a vrut să îl ajute așa cum i-a cerut.

“Prințul Charles a încetat pur și simplu să mai răspundă la apelurile lui Harry după ce fiul său l-a înjurat și i-a cerut în mod repetat fonduri. Când regina l-a întrebat pe Charles de ce nu a cedat, el i-a spus că nu este o bancă”, se arată în carte.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry a sperat până în ultimul moment că măcar Regina Elisabeta a II-a, bunica sa, îl va ajuta. După ce tatăl său nu i-a mai răspuns la telefoane, acesta a ajuns să o sune pe ea. Deși Regina a încercat să îi recomande nepotului ei să vorbească cu tatăl său, acesta a tot insistat.

În final însă, Regina Elisabeta a II-a era deja obosită de atât de multe telefoane, mai arată sursa citată. “Majestatea Sa a găsit apelurile prințului Harry destul de dificile și obositoare. Ea nu a vrut să intervină în relația tată-fiu și îl îndemna să vorbească cu tatăl său.”, relatează o sursă în carte.

ADVERTISEMENT