Fotbal intern

Scandal imens la CSA Steaua! Decizia luată de șeful clubului: „Toți managerii și șefii de secție sunt hoți!”

11.04.2020 | 13:46
Scandal imens la CSA Steaua Decizia luata de seful clubului Toti managerii si sefii de sectie sunt hoti
ADVERTISEMENT

CSA Steaua trece printr-un moment delicat odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus, iar comandantul clubului militar a declanșat un adevărat scandal intern după o afirmație dură, potrivit puterea.ro.

Scandalul imens din interiorul CSA Steaua! Comandantul clubului nu a mai suportat

Mădălin Hîncu, comandantul clubului sportiv CSA Steaua, a luat decizia de a tăia 25% din salariile antrenorilor, sportivilor și a managerilor, odată cu problemele financiare cauzate de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Toți managerii și șefii de secție sunt niște hoți!”, a fost replica dură pe care ar fi spus-o Mădălin Hîncu și care a declanșat un adevărat război intern în cadrul CSA Steaua.

Ca urmare a spuselor lui Mădălin Hîncu, mai mulți șefi de secție de la Clubul Sportiv al Armatei vor merge marți în audiență la Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, pentru a se plânge de modul în care este condus clubul Steaua.

ADVERTISEMENT

Se conturează scenariul lui Helmuth Duckadam?

Helmuth Duckadam a vorbit despre problemele financiare care vor apărea la CSA Steaua și a declarat că proiectul acestora este un eșec total.

Helmuth Duckadam nu crede că proiectul CSA Steaua este unul bun, ba mai mult consideră că este un eșec și îi avertizează pe fanii din Peluza Sud SteauaEste tragic tot ceea ce se întâmplă acum.

ADVERTISEMENT

Eu văd mari probleme chiar și la echipele din Liga 1 deoarece jumătate dintre acestea trăiesc din drepturile de televiziune, iar după criza asta eu nu văd cum se vor mai face rost de bani, dacă sponsorii se vor retrage sau patronii nu vor mai face investiții. La Liga 2 și Liga 3 o să fie jale, iar la Liga 4 o să fie un dezastru total”.

„Voi credeți că Armata o să se mai gândească după această criză să susțină CSA-ul?

Mă refer la echipa lor de fotbal? Vor putea să își facă echipă doar așa cu puști, dar să mai susțină salarii la echipa de seniori, nu o să mai vedeți. Și sponsorii de pe acolo se vor retrage, iar de patron nici nu se pune problema să apară”, a mai spus Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT