Sport

Scandal imens la FC U Craiova! Jucătorul alungat de galerie a lipsit nemotivat de la antrenamente

A izbucnit un scandal de proporții la FC U Craiova între un jucător și suporterii echipei, iar acesta a refuzat să se mai prezinte la antrenamente.
09.08.2021 | 20:33
Scandal imens la FC U Craiova Jucatorul alungat de galerie a lipsit nemotivat de la antrenamente
Scandal imens la FC U Craiova! Galeria cere excluderea unui jucător din lot. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT
09-08-2021
17:37

Robert Răducanu nu s-a mai prezentat la antrenamentele lui FC U Craiova

Scandalul ia amploare la FC U Craiova. Jucătorul hulit de galeria oltenilor nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei, iar clubul a deschis deja procedura disciplinară împotriva fotbalistului. 

„În legătură cu informațiile apărute în media cu privire la situația jucătorului Răducanu Dumitru-Robert, facem următoarea precizare: Începând cu data de 28.07.2021, jucătorul Răducanu Dumitru-Robert nu s-a mai prezentat la echipă, el lipsind nemotivat în toată această perioadă. În urma acestei situații create, în prezent se află în derulare procedura disciplinară prevăzută de regulament”, anunță echipa lui Mititelu Jr. printr-un comunicat de presă.

Această veste vine la scurt timp după ce patronul oltenilor anunța că jucătorul a fost exclus din lot: „Robert Răducanu nu se mai antrenează cu echipa după meciul cu Dinamo, din motive disciplinare. E un subiect închis pentru noi, deocamdată. Antrenorul a decis asta, împreună cu conducerea”.

Este vorba despre o dispută între galeria echipei lui Adrian Mititelu și Robert Răducanu, jucătorul oltenilor, care ar fi jignit mai mulți spectatori aflați la tribuna II, la finalul duelului cu Dinamo, scor 1-0.

Andrei Preda, unul dintre liderii Peluzei Sud, i-a avertizat și pe jucători și pe antrenori că până nu își cere scuze, Robert Răducanu nu mai are ce căuta la echipă.

ADVERTISEMENT

Scandal imens la FC U Craiova! Galeria cere excluderea unui jucător din lot

Apele sunt din nou agitate la FC U Craiova, acolo unde galeria echipei a pornit un adevărat demers pentru excluderea lui Robert Răducanu, cel care a jignit niște suporteri de la tribuna II, la finalul duelului cu Dinamo, scor 1-0, după cum susține Andrei Preda, unul dintre liderii Peluzei Sud.

„Aș vrea să transmit un mesaj nu numai din partea suporterilor din Peluza Sud, ci din partea tuturor suporterilor Universității Craiova. Până când Robert Răducanu nu își cere scuze în mod public și nu vine în fața noastră să-și ceară scuze, acest jucător nu mai are ce să caute la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

A făcut o prostie! După meciul cu Dinamo, în care a intrat zece minute și mai mult a stat pe gazon, a jignit suporteri mai în vârstă din tribuna a doua.

Noi am aflat o săptămână mai târziu. Niciun jucător al Universității nu a făcut asemenea greșeli. Niciun jucător nu are dreptul să jignească suporterii Universității.

ADVERTISEMENT

Nu ne-a supărat nici măcar Gică Popescu, atunci când a plecat la rivala Dinamo, așa cum a făcut-o Răducanu”, a declarat Andrei Preda în emisiunea realizată de Gabi Safta la Radio Gold FM.

„El știe despre ce este vorba și trebuie să-și ceară scuze!”

Andrei Preda a continuat și a transmis că jucătorul este conștient de gestul făcut, așadar nu este vorba despre unul întâmplător. Suporterii așteaptă acum ca jucătorul să își ceară scuze.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, liderul Peluzei Sud a transmis că Adrian Mititelu Jr. și Adrian Mutu au aflat mesajul lui.

„El știe despre ce e vorba și trebuie să-și ceară scuze. Dacă nu o face în mod public, el nu mai are ce să caute nici măcar la antrenamente.

Daca aflăm că se antrenează, mergem la teren și oprim antrenamentul. Acest mesaj l-au aflat și Adi Mutu și Adiță (Adrian Mititelu jr.) și sper să-l audă acum toată conducerea”, a încheiat Andrei Preda mesajul dur.

ADVERTISEMENT