Scandal în BIserică: a apărut “fiica nelegitimă” a Patriarhului Daniel

"Fiica nelegitimă" a Patriarhului Daniel, Steluţa Vişan Ciobotea, cunoscută drept nepoata acestuia, a dezvăluit anul trecut unul dintre cele mai bine păzite secrete ale Bisericii Ortodoxe...
26.07.2013 | 17:25
Scandal in BIserica a aparut fiica nelegitima a Patriarhului Daniel
ADVERTISEMENT

“Fiica nelegitimă” a Patriarhului Daniel, Steluţa Vişan Ciobotea, cunoscută drept nepoata acestuia, a dezvăluit anul trecut unul dintre cele mai bine păzite secrete ale Bisericii Ortodoxe Române: nu este nepoata Prea Fericitului Daniel, ci chiar fiica lui. Acum, femeia solicită realizarea unui test de paternitate.

„Se ştia demult că sunt fata lui. .. încă de pe vremea lui Ceauşescu. În plus, ce motiv ar fi avut Patriarhul să aibă atîta grijă de mine? De cînd eram mică mă vizita, îl vizitam, îmi cumpăra tot felul de lucruri…”, a spus Steluţa.

ADVERTISEMENT

Femeia a explicat că a decis să ceară realizarea testului ADN abia acum pentru că în ultima perioadă a avut mai multe probleme cu părinţii care au crescut-o. ” Sunt conştientă că în acest fel îi voi face mult rău, dar asta este singura soluţie care poate să confirme că sunt fiica lui. Fac asta pentru a-mi intra în drepturi şi pentru a-mi primi proprietăţile. Sunt destule şi nu vreau să ajungă pe mână altora, care se luptă acum din răsputeri să nu fiu recunoscută ca fiica Patriarhului Daniel”, a mai spus “fiica nelegitimă”.

Sursa: Universul argeşean