Sport

Scandal în cantonamentul naționalei Franței. Kylian Mbappe a refuzat să participe la o ședință foto. Fotbalistul își apără ”drepturile de imagine”

Gest incredibil al lui Kylian Mbappe. Starul naționalei Franței și a lui PSG a refuzat să participe la o acțiune de marketing alături de ”Les Bleus”.
19.09.2022 | 17:50
Scandal in cantonamentul nationalei Frantei Kylian Mbappe a refuzat sa participe la o sedinta foto Fotbalistul isi apara drepturile de imagine
Nemulțumit că i se încalcă drepturile de imagine Kylian Mbappe refuză să participe la acțiunile de marketing ale naționalei Franței. Sursa foto: Tje Real Champs
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe continuă să fie în centrul atenției în Franța. Fotbaliștii primei reprezentative au fost invitați să participe la o acțiune de marketing pentru promovarea sponsorilor ”Les Bleus”. Starul lui PSG a refuzat.

Kylian Mbappe cere Federației franceze drepturi de imagine

Atacantul lui PSG și al naționalei Franței, Kylian Mbappe a obținut cel mai mare contract din istoria fotbalului, în această vară, când a decis să-și prelungească acordul cu campioana în exercițiu din Hexagon.

ADVERTISEMENT

Deși va câștiga nu mai puțin de 249 de milioane de euro în următorii trei ani (83 de milioane de euro pe sezon), Mbappe vrea mai mult. Astfel, fotbalistul a decis să boicoteze ședința foto programată marți în catonamentul de la Clairefontaine.

Federația Franceză de Fotbal (FFF) și sponsorii acesteia au anunțat că lotul ”Les Bleus” vor participa la o acțiune de marketing, însă reprezentanții starului de la PSG au declinat invitația.

ADVERTISEMENT

”Kylian Mbappe a hotărât să nu participe la ședința foto planificată marți cu echipa Franței, după refuzul Federației de a modifica acordul cu privire la drepturile la imaginea a jucătorilor”, au transmis reprezentanții fotbalistului, citați de L’Equipe.

Conform sursei citate Mbappe și consilierii săi au mai anunțat că regretă profund că nu s-a putut ajunge, așa cum au cerut, la niciun acord cu Federația pe acest subiect.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe îi ține pe jar și pe fanii lui PSG

PSG a făcut eforturi uriașe pentru a-l păstra pe Kylian Mbappe pe Parc des Princes. Contractul oferit este unul astronomic, dar starul francez se gândește mai mult la momentul despărțirii de campioana din Hexagon.

Jurnaliștii de la L’Equip notează că atacantul nu-și va mai reînoii angajamentul cu PSG chiar dacă echipa nu va reuși sî câștige Liga Campionilor până la scadență.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul nu a ascuns niciodată că visul lui este de a juca la Real Madrid, iar gruparea de pe Santiago Bernabeu pare dispusă să-l aștepte până în 2025 când va putea să-l achiziționeze gratis. În actualul sezon Mbappe a marcat 10 goluri în 9 meciuri pentru PSG, 7 în Ligue 1 și 3 în Liga Campionilor.

160.000.000 de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe conform transfermarkt

ADVERTISEMENT