Life

Scandal în casa de la Mireasa. Ce a făcut Hatice după ce a văzut că Mihai se simte bine cu o altă concurentă

Dispută în emisiunea Mireasa. Cum a reacționat Hatice când a observat că iubitul ei, Mihai îi face ochi dulci altei femei.
22.04.2023 | 00:35
Scandal in casa de la Mireasa Ce a facut Hatice dupa ce a vazut ca Mihai se simte bine cu o alta concurenta
Dispută în emisiunea Mireasa. Cum a reacționat Hatice când a observat că iubitul ei, Mihai îi face ochi dulci altei femei. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Scandal în casa de la Antena 1, în care se filmează show-ul matrimonial moderat de Simona Gherghe. Ce a făcut participanta din sezonul 7 după ce a văzut că tânărul cu care are o relație se simte bine cu o altă concurentă.

Dispută în emisiunea Mireasa. Cum a reacționat Hatice când a observat că iubitul ei, Mihai îi face ochi dulci altei femei

Mireasa, emisiunea de la Antena 1 în care românii își caută jumătatea, a fost zdruncinată de o nouă dispută. Hatice nu a reacționat deloc bine când a observat că iubitul ei, Mihai îi face ochi dulci altei concurente.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat la cina dată de băieți, la care a luat parte și Anemona. Acest lucru nu a fost deloc pe placul tinerei, care timp de o oră a stat pe la ușă pentru a asculta ce se întâmplă. Nu i-a plăcut deloc ce a auzit!

Gelozia și-a spus cuvântul în povestea de dragoste pe care o trăiesc cei doi tineri. Bărbatul a râs cu o altă participantă de la Antena 1 și de aici a plecat cearta. Hatice și Mihai s-au gândit chiar și la o separare după acest scandal.

ADVERTISEMENT

„Crede-mă pe mine, că un bărbat care râde pe afară cu una și cu alta, nu-l vreau. Ce vrei să te mint?”, a spus concurenta de la Mireasa, în timp ce iubitul ei a rămas surprins de atitudinea acesteia.

„Pentru o chestie de genul tu te desparți de mine? Zic așa, tu nu mă vrei pe mine. Atunci mi-am dat seama. Dacă îți place de mine așa mă iei, dacă nu, aia e”, a completat participantul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Hatice și Mihai de la Mireasa, la un pas de despărțire

„Puțină gelozie în cuplu este în regulă,pentru că asta arată iubire, dar în momentul în care această gelozie este dusă la extrem acolo este problema. De foarte multe ori poate să apară ca o nevoie de confirmare din cauza lipsei de înceredere în sine.

Avea nevoie să se simtă în siguranță, să știe că el o iubește și că o vede doar pe ea”, a declarat specialistul invitat în casa Mireasa, Ștefania, notează spynews.ro. În cele din urmă Hatice și Mihai au revenit la sentimente mai bune.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cei doi concurenți de la Mireasa nu sunt la prima dispută de acest fel. Participanții de la Antena 1 au mai avut discuții în contradictoriu și în alte ediții ale emisiuni matrimoniale moderate de Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT