Fotbal intern

Scandal în Croația după înfrângerea cu România de la Euro! ”Diletanții trebuie să plece”

20.06.2019 | 13:27
Scandal in Croatia dupa infrangerea cu Romania de la Euro Diletantii trebuie sa plece

Înfrângerea suferită în meciul cu România de la Euro 2019 de tineret a creat un scandal uriaș în Croația, presa acuzându-i pe conducătorii federației de amatorism. Jurnaliștii au pus tunurile și pe selecționerul Nenad Gracan, despre care au scris că nu a înțeles nimic din partida de debut de la turneul final din Italia și San Marino și au cerut demisia celor vinovați.

Scandal în Croația după înfrângerea cu România de la Euro: ”Gracan nu a înțeles nimic și nu a corectat erorile”

”Selecționerul Gracan nu este problema, ci diletanții care l-au numit! Ei vor rămâne și vor continua să facă numirile pe aceleași criterii, refuzând să accepte criticile, ideile proaspete și profesioniștii. Ei trebuie să plece!”, se scrie pe site-ul telesport.telegram.hr, după ce croații au fost învinși fără drept de apel de România, scor 1-4, la Campionatul European de tineret.

”Mirel Rădoi a văzut meciul Croației cu Danemarca și a înțeles că trebuie să profite de spațiile dintre linii. El a înțeles exact ce trebuie să facă. Pe de altă parte, Gracan nu a înțeles nimic și nu a corectat erorile. De asta am pierdut atât de clar. Nu avem niciun sistem, nu suntem deloc organizați”, au mai notat jurnaliștii din Croația, care au făcut un scandal monstruos după înfrângerea în fața României la Euro.

Nenad Gracan în timpul meciului România – Croația 4-1 de la turneul final al Campionatului European de tineret

”Fundașii păreau să se fi întâlnit pentru prima dată la acest meci”

”Ivan Sunjic și Nenad Bjelica au oprit mulți jucători mai buni decât Ianis Hagi, dar au părut complet pierduți la mijlocul terenului. Nikola Katic și Filip Benkovic păreau să se fi întâlnit pentru prima dată pe tunel înainte de meci. Și dacă ar fi fost așa ar fi jucat mai bine. Benkovic a dat în Scoția peste jucători mai puternici decât George Pușcaș, dar a fost dominat în toate duelurile”, a mai scris presa din Croația.

Echipa națională a României a învins Croația cu scorul de 4-1 în primul meci de la Campionatul European de tineret și s-a intalat pe primul loc în Grupa C. Pentru ”tricolori” urmează întâlnirea cu Anglia de vineri, 21 iunie, de la ora 19:30, la Cesena, care va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Croația va juca tot vineri cu Franța, de la ora 22:00.

Tags: