Life

Scandal în culisele emisiunii Puterea dragostei! O concurentă, comportament regretabil cu echipa de la Kanal D

16.05.2020 | 20:33
Scandal in culisele emisiunii Puterea dragostei O concurenta comportament regretabil cu echipa de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a creat un adevărat taifun în culisele emisiunii de la Kanal D. Concurentele au pus-o la zid pentru comportamentul pe care l-a avut față de cei din spatele camerelor de luat vederi.

Bianca de la Puterea dragostei, comportament regretabil cu o membră a staff-ului

Dându-și seama de faptul că a sărit calul, bruneta și-a cerut apoi iertare cu lacrimi în ochi, mai ales după ce criticile au venit în cascadă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Bianca a țipat la una dintre membrele staff-ului emisiunii Puterea dragostei, iar comportamentul recalcitrant a fost taxat aspru de concurente, până să mai spună ceva prezentatoarea Andreea Mantea.

Bianca și-a vărsat nervii pe una dintre membrele echipei reality-show-ului, față de care și-a cerut iertare spunând apoi că este ca o mamă pentru ea.

ADVERTISEMENT

„Mă simt eu prost pentru că mi-am vărsat nervii pe cine nu trebuie”

„Mă simt eu prost pentru că mi-am vărsat nervii pe cine nu trebuie. Am încercat, dar n-am putut să mă controlez (…) N-am vrut să exagerez, dar n-am putut să mă controlez. Tot ce am adunat în ultimele zile am vărsat pe tine. Tu ai fost ca o mamă pentru mine și eu n-am putut să mă controlez. Mă ierți? Promit că nu mai fac”, a spus Bianca după criza avută.

„Se mai întâmplă în viață. Mulțumesc că ai fost drăguță. Hai, du-te, nu strica machiajul”, a fost răspunsul angajatei Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Toți ați înjurat staff-ul! Dar să îi spui unei persoane de 50 de ani și să te comporți în halul ăla, eu nu am mai auzit pe nimeni!”, a fost reproșul pe care l-a adus Andreea Pirui după ce a văzut-o pe Bianca sărind calul.

„Când vrei să-ți deschizi gura să jignești sau să rănești, să-ți amintești ce a făcut omul ăla pentru tine”, i-a spus Ligi Biancăi după care bruneta a încercat să se liniștească singură.

ADVERTISEMENT