Sport

Scandal în direct la TV între Adrian Mititelu și Vali Moraru: „Încercați să îmi puneți pumnul în gură?” / „Ne dați nouă lecții?”

Adrian Mititelu și Vali Moraru au făcut scandal în direct la TV pe tema meciului suspendat dintre Sepsi și FC U Craiova.
30.01.2023 | 20:15
Scandal in direct la TV intre Adrian Mititelu si Vali Moraru Incercati sa imi puneti pumnul in gura  Ne dati noua lectii
Scandal în direct la TV între Adrian Mititelu și Vali Moraru. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a intervenit în direct în emisiune pentru a comenta situația, spunând că galeria putea fi evacuată pentru scandări.

Scandal monstru în direct la TV între Adrian Mititelu și Vali Moraru

Adrian Mititelu a intervenit în direct la emisiunea „DigiSport Special”, unde s-a certat cu Vali Moraru, moderatorul emisiunii, și unde a avut o discuție aprinsă și cu Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Vali Moraru – Vă începeți discursul spunând că «Ceilalți sunt proști, eu cel mai deștept!» Sunteți cel mai mare specialist? Ne dați lecții, ce se întâmplă? Nu înțeleg!

Adrian Mititelu – Domnul Moraru, fiți mai calm!

Vali Moraru – Domnule Mititelu, ați intervenit ca să vă spuneți un punct de vedere!

Adrian Mititelu – E o dezinformație ce spuneți dumneavoastră acolo!

Vali Moraru – De 20 de ani aud chestia asta, lăsați-ne, domnule în pace că dezinformăm, dar dumneavoastră ce faceți? Credeți că sunteți mai obiectiv decât mine când vorbim despre clubul dumneavoastră?

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu – Eu așa cred!

Vali Moraru – Păi cum să credeți așa ceva? Sunteți implicat 100% într-un club și credeți că aveți o părere mai avizată decât mine, eu nefiind implicat.

Adrian Mititelu – Vă spun de ce. Conform regulamentului și al legii… acest domn nu cunoaște regulamentele în vigoare. Eu vorbesc cu legea și cu regulamentul în față. Evacuarea era o opțiune foarte bună. Prin urmare era treaba domnului Dioszegi să ceară evacuarea.

ADVERTISEMENT

Vali Moraru – A cui? A patronului echipei gazdă? Stăm la mâna patronului echipei gazdă să aplicăm un regulament dacă există? Domnul Mititelu, vedeți ce vorbiți?

Adrian Mititelu – Domnule Moraru, încercați să inculpați ce ați vrea să spun.

„Încercați să-mi puneți pumnul în gură!”

Dialogul aprins a continuat și după ce moderatorul Vali Moraru a refuzat pentru câteva minute să mai discute cu Adrian Mititelu, Ilie Dumitrescu a fost cel care l-a contrat pe patronul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Vali Moraru – Asta spuneți că era treaba domnului Dioszegi să evacueze galeria. Nu! Nu era treaba lui, depinde de regulamente.

Adrian Mititelu – Nu mă lăsați să vorbesc! Încercați acum să-mi puneți pumnul în gură? Reformulez: era la îndemâna organizatorului să emită un ordin de evacuare. Există o prevedere în regulamentul FRF, în Legea 4. Vă spun 100%, vă dau cuvântul de onoare. Am citit foarte bine regulamentul, vă vorbesc în cunoștință de cauză. Vă spun chestiuni din lege, nu din povești, cum vorbesc alții pe acolo.

Adrian Mititelu – A spus domnul Ilie Dumitrescu că nu se poate face evacuare pentru scandările rasiste sau xenofobe. Nu e adevărat, se poate face

Ilie Dumitrescu – S-a întâmplat vreodată, domnul Mititelu, de când sunteți în fotbal, să se întâmple evacuare pentru scandări? Nu-mi aduc aminte.

Adrian Mititelu – Nici eu!

Ilie Dumitrescu – Nu a existat, nu știu!

Adrian Mititelu – Nu știu ce vreți să scoateți în evidență, nu înțeleg. Care e scopul acestui subiect?

Ilie Dumitrescu – Nu vreau să scot nimic în evidență, dacă era cadru legal…

Adrian Mititelu – Noi am informat că nu organizăm deplasarea suporterilor, am transmis la nivel de cluburi.

„Atenție! Vorbesc eu!”

Pe finalul discuției aprinse a intervenit și jurnalistul Decebal Rădulescu, vizibil iritat de atitudinea lui Adrian Mititelu.

Decebal Rădulescu – Deci vă cunoașteți suporterii, că era un conflict între dumneavoastră și ei.

Adrian Mititelu – Nu…

Decebal Rădulescu – E corect ce spun acum? Vă prinde bine povestea asta că jucați 6-7 etape fără suporteri.

Adrian Mititelu – Nu știu dacă 6-7 etape. Dar cu ce am greșit noi, domnule Decebal Rădulescu?

Decebal Rădulescu – Păi nu, n-am spus că ați greșit dumneavoastră, au greșit suporterii și veți suporta dumneavoastră.

Adrian Mititelu – A greșit clubul Sepsi, pentru că clubul Sepsi nu a respectat, și-a încălcat obligațiile din regulament. Din ce lume vorbiți dumneavoastră?

Decebal Rădulescu – Eu vorbesc din lumea oamenilor civilizați, cum din ce lume vorbesc eu? Dumneavoastră spuneți așa că cei de la Sepsi trebuiau…

Adrian Mititelu – Nu, nu, domnul Decebal…

Decebal Rădulescu – Atenție, vorbescu eu! O secundă! Cei de la Sepsi nu trebuiau să îi primească la stadion, greșesc?

Adrian Mititelu – Da așa e. Nu e complicat. De ce mă puneți pe mine să răspund pentru faptele altora, nu depinde de mine nimic. Eu dacă eram la Craiova îi evacuam.

Decebal Rădulescu – Asta știm! De-asta vă zic că vă iritați așa… vă aprindeți degeaba. Nu am spus că sunteți vinovat!

Vali Moraru – Nu înțelegeți că nu dumneavoastră evacuați galeria? Nu patronul echipei gazdă ia decizia!

Adrian Mititelu – Nu înțelegeți că organizatorul are aceste atribuții?

ADVERTISEMENT