Fotbal intern

Scandal în direct la TV între Vali Moraru și Sorin Paraschiv: „Era numele tău pe contract?” / „Sunt niște prostii”

05.03.2021 | 23:22
Scandal in direct la TV intre Vali Moraru si Sorin Paraschiv Era numele tau pe contract  Sunt niste prostii
Scandal în direct la TV între Vali Moraru și Sorin Paraschiv: „Era numele tău pe contract?” / „Sunt niște prostii”. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Vali Moraru, moderatorul emisiunii DigiSport Special și Sorin Paraschiv, managerul general al Academicii Clinceni, au avut un duel în direct la TV, totul pornind de la o remarcă pe care moderatorul i-a făcut-o oficialului ilfovenilor.

Vali Moraru i-a reproșat lui Sorin Paraschiv faptul că nu a dorit să intre în direct și să discute despre contractul uluitor pe care îl are cu George Cîmpanu, fotbalistul Craiovei.

ADVERTISEMENT

Sorin Paraschiv intrase în direct pentru a vorbi despre penalty-ul care nu i s-a acordat Academicii Clinceni în remiza cu Viitorul, 1-1, însă discuția a degenerat când s-a amintit de celebrul „contract de sclav” făcut de fosul căpitan al FCSB-ului lui George Cîmpanu.

Scandal în direct la TV între Vali Moraru și Sorin Paraschiv

Vali Moraru și Sorin Paraschiv au avut un conflict în direct la TV DigiSport, totul pornind de la remarca moderatorului TV, care i-a atras atenția oficialului Clinceniului să intre în direct și când este invitat, nu doar când dorește el să spună ceva, cum s-a întâmplat în cazul contractului lui George Cîmpanu.

ADVERTISEMENT

Vali Moraru: – Sorin, avem rugămintea ca și atunci când mai vrem noi să stăm de vorbă cu tine, să ai aceeași deschidere!

Sorin Paraschiv: – Păi nu, despre prostiile pe care le-ați vorbit acolo, în emisiune, nu vreau. Vorbim mai mult în particular.

ADVERTISEMENT

Vali Moraru: – Poftim, poftim? Cum să vorbim mai mult în particular?

Sorin Paraschiv: – Păi alea sunt niște prostii!

Vali Moraru: – De ce în particular? E un subiect public. Alea sunt prostii? Adică, vrei să intri într-o emisiune în care se vorbesc prostii? Păi poate și tu vorbești niște prostii și totuși te ascultăm.

Sorin Paraschiv: – O să vorbim în particular. O să vă spun eu mai multe în particular.

Vali Moraru: – N-am ce să vorbesc în particular. Dacă ai ceva de zis pe subiect, eu te rog să fii la fel de deschis. Așa cum tu ai vrut acum să intervii, iar eu am fost deschis și tu ai spus ce ai pe suflet. Dar când te căutăm noi, de ce nu răspunzi? Că sunt niște prostii, nu? Contractul ăla e semnat de tine?

ADVERTISEMENT

Sorin Paraschiv: – Nu este treaba dumneavoastră ce contracte am eu și ce nu. Este un contract de management sportiv și este o afacere a mea. Și nu este treaba dumneavoastră ce semnez eu.

Vali Moraru: – În regulă, domnule Paraschiv, mă scuzați… succes în carieră.

Ilie Poenaru acuză arbitrajul după Viitorul – Academica Clinceni 1-1

Ilie Poenaru a acuzat arbitrajul pentru faptul că Academica Clinceni nu a plecat cu toate punctele din deplasarea de la Ovidiu, acolo unde Viitorul a egalat în minutele de prelungiri. Tehnicianul consideră că dacă arbitrul ar fi acordat penalty pentru echipa sa, soarta meciului era alta:

„A patra defensivă și luăm gol de tot râsul. Nu se poate să se întâmple așa ceva, Chunchukov trebuia să fie acolo cu el, dar nici ceilalți nu s-au mobilizat, striga Gardoș la ei. Asta este. Îi felicit pentru jocul făcut, pentru dăruire, primim golul ăsta nemeritat.

Am avut penalty clar, era bine poziționat. Dă-ne, tată! Dă-ne ce e al nostru. Dacă îl avem, dă-l. Eu înțeleg, sunt oameni, sunt supuși greșelii, dar parcă se întâmplă la fiecare etape și se fac greșeli mari”.

ADVERTISEMENT