Life

Scandal în echipa Faimoșilor de la Survivor România. Ce le fac băieții fetelor când camerele sunt oprite

22.01.2021 | 07:30
Scandal in echipa Faimosilor de la Survivor Romania Ce le fac baietii fetelor cand camerele sunt oprite
ADVERTISEMENT

Un nou scandal mocnește în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021. Foarte multe dintre vedetele competiției sportive s-au plâns, în fața camerelor de filmat, că băieții au un comportament complet neadecvat. 

Mai exact, una dintre Faimoase a mărturisit că nu sunt deloc uniți pentru că băieții sunt misogini, nu au respect pentru ele și nu le lasă să-și spună punctul de vedere. Același lucru l-a punctat și cântăreața Alexandra Stan, care a ținut să spună că nu sunt luate în serios.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc a spus la rândul său că băieții nu le bagă în seamă și le spun adesea că nu sunt femei. Blondina a mai precizat că sunt bârfite de colegii de echipă, când de fapt, ar trebui să nu le excludă și să se bazeze foarte mult pe calitățile lor.

Scandal major la Survivor România. Fetele, acuze dure la adresa băieților Faimoși

„Părerea mea, din păcate, pe care mi-o susțin foarte tare, este că avem o echipă din bărbați foarte misogini. Nu sunt respectoși cu noi, nu ne lasă să luam cuvânt.

ADVERTISEMENT

Băieții încearcă să ne excludă, nu ne dau importanță. Parcă suntem de decor. Când vrem și noi să participăm la strategii sau să ne dăm cu părerea.

Ni se spune că ce știm noi, că noi suntem femei. Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem luate urât și uneori înjurate”, a spus Simona Hapciuc, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Bărbații mi se par misogini, au o atitudine de macho. Eu și cu Simo mă ocupă de foc, aducem lemne, cu Majda mătur zi de zi în casă. Mi se pare că nu suntem luate în serios”, adăugat Alexandra Stan.

Așa cum era de așteptat sunt și Faimoase care nu confirmă spusele celor două fete. Majda este de părere că aceste comportamente ale băieților sunt niște glume nevinovate, care nu ar trebui puse la suflet de nimeni dintre colegii din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare că băieții sunt misogini. Ei sunt foarte, foarte glumeți. Le-am zis la un moment dat să aibă grijă ce permit. Eu dacă aș fi deranjată le-aș zice”, a declarat Majda, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT