Life

Scandal în emisiunea Mireasa între Perneș și Sabrina: “Nu îți este rușine? Ești obraznică”. Reacția Simonei Gherghe

Perneș și Sabrina au ajuns la cuțite, după ce în urmă cu 3 săptămâni au luat decizia să se despartă. Cei doi concurenți din show-ul matrimonial Mireasa și-au aruncat vorbe grele.
05.04.2022 | 12:14
Scandal in emisiunea Mireasa intre Pernes si Sabrina Nu iti este rusine Esti obraznica Reactia Simonei Gherghe
Perneș și Sabrina de la Mireasa, în conflict. Cum a reacționat Simona Gherghe. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Participanta de la Antena 1 l-a vorbit de rău pe fostul partener de viață, într-o discuție cu o altă colegă. Frumoasa blondină a simțit nevoia să-i spună anumite lucruri Larisei în privința lui Perneș de la Mireasa.

Perneș și Sabrina de la Mireasa, în conflict. Cum a reacționat Simona Gherghe

Sabrina este ferm convinsă că Larisa va ajunge la cuvântul ei legat de Perneș, care este considerat un bărbat pervers. La auzul cuvintelor din gura fostei partenere de viață, tânărul nu s-a mai putut abține și a spus ce gândește.

ADVERTISEMENT

„Oricum, prin mine s-a ajuns că să văd…”, îi spune Sabrina colegei sale de la Mireasa, Larisa, conform a1.ro.

„Auzi, vezi că frumos ar fi să vorbești cu mine chestiile astea. Și deja exagerezi cu lucrurile astea. Dacă vrei să vorbești ceva cu mine… ascultă-mă. Vezi că deja mă enervezi, vezi-ți de treaba ta. 

ADVERTISEMENT

Ești obraznică și mă enervezi… Ce cauți într-o discuție de genul? Chiar așa? De ce sunt acum pervers? De azi încolo nu mai vreau să discutam”, adaugă Perneș.

Conflictul dintre frumoasa blondină și concurentul de la Antena 1 nu a fost trecut cu vederea de prezentatoarea show-ului, Simona Gherghe, care și-a spus punctul de vedere. Vedeta a lămurit lucrurile dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe, intervenție în scandalul de la Mireasa

Moderatoarea de la Mireasa este de părere că Sabrina este geloasă pe fostul partener de viață pentru că în casa emisiunii au intrat concurente noi. De aceeași părere este și Yana, care pare foarte apropiată de Perneș.

„Tu ești conștientă că din afară poate fi interpretat și ca un soi de gelozie? Orgoliu, ești rănită în orgoliu că nu te-a mai băgat în seamă? Pe de altă parte, e dreptul lui să cunoască pe altcineva. 

ADVERTISEMENT

Nu trebuia acum să se împartă între tine și Yana. Acum dacă îi place de Yana ce să facă? Poate l-a prins atât de tare, el e genu’”, i-a spus Simona Gherghe Sabrinei de la Mireasa.

ADVERTISEMENT