Life

Scandal în familia lui Pescobar? Ce i-a reproșat bunica afaceristului, chiar la botezul copilului milionarului

Pescobar și Gianina Crișan și-au botezat fiul și au pus la punct o petrecere de zile mari la care a fost invitată, normal, și bunica controversatului afacerist.
01.06.2024 | 15:55
Scandal in familia lui Pescobar Ce ia reprosat bunica afaceristului chiar la botezul copilului milionarului
Pescobar și Gianina Crișan și-au botezat fiul / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pescobar a devenit, din nou, tată, în luna martie a acestui an, Gianina Crișan aducând pe lume un băiețel. Iar de curând a fost botezul micuțului, eveniment la care au fost invitați și din familie. Doar că, spre surpriza tuturor, bunica lui Pescobar a fost nemulțumită de anumite chestiuni.

Ce a pățit Pescobar cu bunica lui, chiar la botezul fiului afaceristului

Pe 31 mai, Pescobar a organizat petrecerea pentru botezul fiului său și al Gianinei Crișan. Normal, a decorat restaurantul ”ca la carte”, mai ales că avea invitați unul și unul. O mulțime de ”mondeni” de pe la noi au trecut pragul locației pentru a fi martori la creștinarea și petrecerea dedicată fiului lui Paul Nicolau, Marc Paul.

ADVERTISEMENT

Doar că, pare-se, bunica afaceristului a fost, oarecum, nemulțumită. Dacă a apreciat ce a făcut în restaurant, ca decoruri, meniul și petrecerea în sine, femeia totuși a găsit motiv de reproșuri pentru nepotul ei. Și, fără să se ascundă, ea a spus, conform Cancan, chiar și pe filmare ce nu i-a plăcut.

”Așa cu preoții frumos, dar cu îmbrăcămintea și cu atâtea poze multe nu mi-a plăcut. Nu e credința așa. Credința e puțin mai restrânsă. Prea multe poze, prea multe mode din astea care sunt prea dezbrăcate. La botez lumea trebuie să vină așa un pic mai serios, e botez, nu e nuntă. Așa, Paul, să faci!”, a spus femeia.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ea i-a atras atenția că nu ar strica să dovedească că are mai multă credință în cele sfinte. ”Minunat, prea, prea minunat (restaurantul, n. red.). La mulți ani! Te vreau cu credință mai multă și cu mai multă ordine”, a mai precizat ea.

Pescobar, afaceri de milioane, din restaurante

Pescobar este unul dintre cei mai cunoscuți patroni de restaurante din România. Personaj controversat, a reușit totuși să creeze un imperiu de milioane de euro. Dumitru Dragomir a dezvăluit la Profețiile lui Mitică, show-ul găzduit de Horia Ivanovici, cât a investit, de fapt, Pescobar și cum a pornit afacerile.

ADVERTISEMENT

”E de ordinul milioanelor un vapor, e foarte scump. Ca să îl faci înăuntru, ca bucătărie, nu scapi cu 500.000 de euro. Eu i l-am dat făcut, tot. El, în decursul timpului că s-au mai degradat obiectele, le-a aruncat. Nu pot să spun cât (un milion de euro, n. red.), dar a plătit mai mult. Termină ratele în câțiva ani.

Pontoanele și luciul apei sunt ale mele. Pontoanele le-am închiriat lui, luciul apei l-am dat altcuiva. Din chiria pontoanelor plătesc la Primărie, la Parcuri. La vapoare, până le achită, sunt proprietar eu. Și dacă nu îmi plătește trei luni pierde tot. Toate milioanele… Îl și aștept să întârzie… Mă rog la Dumnezeu să trăiesc până termină el de plătit. Are rate mari (de ordinul zecilor de mii de euro, n. red.)”, spune Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

De asemenea, preciza Mitică Dragomir, Pescobar știe să ”se vândă”. ”La ora actuală, Pescobar sushi e cel mai tare restaurant din România. Face de lux. (…) Nu știu dacă neapărat dăm lovitura (cu afacerea restaurantului, n. red.). Eu sunt foarte circumspect. De asta am reușit în viață. Eu, până să încep să fac ceva, pitrocesc afacerea. Nu mă arunc, că am luat și plase…

Dar el, tot ce face, face marketing. Îl vedeam pe TikTok ce a putut să facă într-un restaurant de manele… I-am și spus: cu banii ăștia dădeai o masă la Dubai… Arunca cu banii lui Tzancă… Pentru el, nu e mult, e marketing… Tot ce face, face marketing, ca Gigi Becali”, mai precizează Mitică.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”