ADVERTISEMENT
News

Scandal în faţa casei lui Ion Iliescu. „Am venit la acest criminal să îl sorcovesc”

Autor: Flaviu Popa | 01.01.2021 | 23:49
Scandal în faţa casei lui Ion Iliescu. „Am venit la acest criminal să îl sorcovesc
Ion Iliescu, vizitat de protestatarul Marian „Ceaușescu”

Poliția a fost nevoită să intervină în fața casei lui Ion Iliescu în prima zi de Anul Nou, din cauza unui protestatar recalcitrant.

ADVERTISEMENT

Protestatarul Marian „Ceaușescu”, cunoscut pentru astfel de episoade, a mers să-l „sorcovească” pe fostul președinte.

Concret, Ceaușescu a scandat minute în șir în fața casei lui Ion Iliescu, fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru a calma spiritele.

ADVERTISEMENT

Ion Iliescu, „deranjat” de protestatarul Marian Ceaușescu

Am venit la acest criminal Ion Iliescu să vă arăt și sorcova cu care am venit să îl sorcovesc. Sorcova, vesela, să trăiți, să îmbătrâniți și să fiți sănătos pentru ca justiția să își facă dreptate. Închizi geamul? Te așteptăm în sala de judecată, criminalule”, a strigat protestatarul, având în mână o seceră și un ciocan.

Cine este Marian „Ceaușescu”?

Marian „Ceaușescu” este printre cei mai cunoscuți protestari #Rezist și obișnuiește să agaseze prin gesturile sale diferiți lideri actuali sau foști ai PSD, cum este și cazul lui Adrian Năstase sau Ion Iliescu.

ADVERTISEMENT

Pe numele său Marian Tivilic Moroșanu, supranumit „Ceaușescu” pentru modul în care îl imită pe fostul dictator, a luptat la Revoluție și la Mineriadă, acuzând că a rămas cu un handicap în urma acelor evenimente.

Conform Bugetul.ro, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu dezvăluia despre Marian „Ceaușescu” că a fost „primul tânăr care a intrat în Comitetul Central, deschizând practic porțile clădirii pentru alungarea lui Ceaușescu”.

ADVERTISEMENT

În 1990 a fost acuzat de subminarea economiei naționale și a riscat ani grei de închisoare. „Când am intrat în greva foamei la Jilava, mi-au arătat acuzaţiile şi mandatul de arestare. Încadrarea mea era la maximum 15 ani pentru subminarea economiei naţionale. Pe spatele mandatului scria:

„A nu fi lăsat liber. Reprezintă un foarte mare pericol social”. Ulterior, încadrarea a fost schimbată în infracţiune de ultraj, de distrugere şi de pătrundere frauduloasă într-o instituţie publică. Ulterior am fost judecat în stare de libertate şi condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare cu suspendare”, preciza „Ceauşescu”, pentru Ziarul Ring.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!