Fotbal intern

Scandal în fotbalul românesc după Botoșani – FCSB 2-2. Florin Prunea, acuze pentru Valeriu Iftime: „Nici în vremea Cooperativei nu se întâmpla așa ceva. Rușine, blatiștilor!”

29.02.2020 | 23:16
Scandal în fotbalul românesc după Botoșani - FCSB 2-2. Florin Prunea, acuze pentru Valeriu Iftime: „Nici în vremea Cooperativei nu se întâmpla așa ceva. Rușine, blatiștilor!”
Florin Prunea l-a acuzat pe Valeriu Iftime de aranjamente după Botoșani - FCSB. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a dezvăluit, la finalul partidei dintre Botoșani și FCSB, încheiată 2-2, că a fost acuzat de Florin Prunea, oficialul lui Dinamo, de aranjamente la partida din prima etapă a play-off-ului.

Florin Prunea, acuze pentru FC Botoșani după meciul cu FCSB

FC Botoșani a reușit să obțină primul punct din istoria clubului în meciurile disputate pe „Municipal” cu FCSB, dar acuzele despre un posibil aranjament au continuat să apară după meciul de sâmbătă.

La finalul jocului, Valeriu Iftime a dezvăluit că a primit un mesaj de la Florin Prunea, prin care era acuzat că a aranjat partida cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Chiar e o seară bună! E un pas înainte. La pauză, marele domn Florin Prunea mi-a spus că e blat. O mare prostie. Am jucat mai bine decât altădată, am dat două goluri FCSB-ului, nimeni nu mai poate spune că a fost vreo învoială. 

Prunea mi-a dat mesaj, mi-a zis că ‘Nici în vremea Cooperativei nu se întâmpla așa ceva. Să vă fie rușine, blatiștilor’. Nu i-am răspuns, dar e o treabă de Comisii. Am fost atât de supărat să văd că primesc un asemenea mesaj de la un om de fotbal. Chiar sună prost ce a spus Prunea!

ADVERTISEMENT

Important e că am reușit să luăm un punct cu FCSB, o echipă bună, dar subțire pentru a lua titlul. Sunt foarte fericit că nu am pierdut și mai sunt fericit pentru că toată lumea spunea că dăm meciurile FCSB-ului”, a declarat Valeriu Iftime, conform GSP.

FC Botoșani, locul doi în clasament

După remiza obținută în fața celor de la FCSB, FC Botoșani a urcat pe locul doi în clasamentul din play-off, dar poate coborî pe ultima treaptă a podiumului în cazul unui succes obținut de Universitatea Craiova cu Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

Runda viitoare, echipa patronată de Valeriu Iftime întâlnește Astra Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”.

  • 24 de puncte are FC Botoșani după prima etapă din play-off
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri