News

Scandal în Gorj! Au petrecut de Revelion cu certificatele verzi ale altor persoane

Scandal în Gorj! Câțiva români au petrecut la restaurant, în noaptea de Revelion, cu certificatele verzi ale altor persoane. Poliția a intervenit de urgență
03.01.2022 | 19:44
Scandal in Gorj Au petrecut de Revelion cu certificatele verzi ale altor persoane
ADVERTISEMENT

A fost scandal mare la un restaurant din comuna Turburea, din judeţul Gorj. O femeie şi un bărbat au petrecut de Revelion cu certificatele verzi ale altor persoane.

Din nefericire pentru cei doi, aceștia trebuie să răspundă în fața legii și s-au ales acum cu dosare penale.

ADVERTISEMENT

Scandal în județul Gorj!

Trebuie spus că mai mulți agenți din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au desfăşurat în noaptea de Revelion o acţiune amplă.

Aceștia au urmărit verificarea respectării prevederilor legale privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Drept pentru care polițiștii au intrat peste participanţii la o petrecere organizată într-o sală de evenimente dintr-o comună.

„O femeie, de 36 de ani, din comuna Turburea, a prezentat un certificat verde, aparţinând altei persoane, de 39 de ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, declinându-şi altfel o identitate falsă.   

ADVERTISEMENT

Aceeaşi faptă a fost comisă şi de un bărbat, de 34 de ani, din oraşul Novaci, care, aflându-se în aceeaşi locaţie, a prezentat pentru control un certificat verde, aparţinând unui tânăr, de 31 de ani, din oraşul Novaci, declinându-şi o identitate falsă. 

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de fals privind identitatea“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

ADVERTISEMENT

Probleme au fost și înainte de Revelion când poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Sighişoara au întrerupt un eveniment privat, care se desfăşura cu încălcarea prevederilor Legii 55/2020. În urma verificărilor, organizatorii au fost amendaţi cu 9.000 de lei.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre o petrecere, la care participau aproximativ 200 de persoane.

În continuare poliţiştii efectuează verificări în vederea identificării participanţilor şi sancţionarea lor contravenţională.

ADVERTISEMENT