Carousel hot news

Scandal din cauza unui atacant! Mulţescu, în corzi

Zvonurile legate de un eventual transfer al lui Costin Curelea la Dinamo, apărute după ce atacantul de 29 de ani a efectuat două şedinţe de antrenament alături de lotul "cîinilor", au fost...
Autor: Nicu Bădescu | 25.07.2013 | 21:30

Zvonurile legate de un eventual transfer al lui Costin Curelea la Dinamo, apărute după ce atacantul de 29 de ani a efectuat două şedinţe de antrenament alături de lotul “cîinilor”, au fost unele nefondate. Dacă apariţia jucătorului legitimat la Sportul Studenţesc la pregătirile roş-albilor nu a provocat mutarea dorită de fanii dinamovişti, aceasta a reprezentat un motiv de ceartă între Constantin Anghelache şi Gigi Mulţescu.

La începutul săptămînii, tehnicianul a acceptat solicitarea lui Curelea, care îşi dorea să participe la cîteva antrenamente conduse de Mulţescu pentru a-şi reintra în ritm, el fiind în acest moment în litigiu cu Sportul Studenţesc. Problema a apărut după cele două zile în care fotbalistul s-a prezentat la antrenamentele dinamoviştilor, mai exact atunci cînd preşedintele Anghelache a aflat de acest lucru. Şeful executivului din “Groapă” a fost extrem de deranjat că nu a fost anunţat, iar miercuri l-a băgat în şedinţă pe Gigi Mulţescu. Tehnicianul nu a acceptat uşor criticile oficialului, iar spiritele s-au inflamat, însă după o discuţie ce a durat mai bine de o oră, cei doi s-au despărţit strîngîndu-şi mîna, semn că lucrurile s-au liniştit.

 

_-_poza-crop-0x0-upl_-_photos_-_-articles_18250_22174

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!