Fotbal intern

Scandal în Liga 1 Betano! Căpitanul a sărit să-și altoiască un coleg mai tânăr. Excluși din lot

17.10.2018 | 20:56
Scandal in Liga 1 Betano Capitanul a sarit sasi altoiasca un coleg mai tanar Exclusi din lot

Andrei Cristea, căpitanul celor de la FC Poli Iași, nu a suportat faptul că Ionuț Panțîru i-a răspuns într-un mod grosolan și a sărit la acesta. Ce scandal în Liga 1 Betano! Atacantul moldovenilor a fost cu greu potolit de restul colegilor.

UPDATE 17 octombrie, ora 20.55 / Antrenorul Flavius Stoican a decis să îi excludă din lot pe Andrei Cristea și Ionuț Panțîru după incidentul dintre cei doi. “Cristea şi Panţîru sunt apţi de joc, însă vor rămâne acasă. Din câte am înţeles, au avut un mic conflict, la un antrenament, săptămâna trecută, când eu eram plecat în Turcia”, a declarat Tibor Selymes, directorul sportiv al ieșenilor. Astfel, cei doi fotbaliști nu vor juca împotriva celor de la CFR Cluj.


FANATIK.RO a aflat că întregul scandal s-a aplanat ulterior, iar Cristea nu a fost exclus din lot, așa cum ar fi impus regulamentul de ordine interioară instaurat de Flavius Stoican. Decizia a venit prin prisma importanței pe care jucătorul, dorit de Gigi Becali la FCSB, o are în sistemul lui Stoican.

Scandal în Liga 1 Betano: căpitanul Cristea și speranța Panțîru s-au încăierat!

Tensiune în lotul celor de la Poli Iași, după ce Andrei Cristea și Ionuț Panțîru și-au aruncat cuvinte grele unul altuia și au sărit la bătaie! FANATIK.RO a aflat că liderul moldovenilor s-a contrat cu unul dintre cei mai promițători jucători de la Iași. Cristea, care a avut nu demult o reacție nervoasă și la adresa lui Stoican, i-a reproșat lui Panțîru câteva aspecte legate de joc, iar cel din urmă i-a răspuns într-un mod considerat nepotrivit de căpitanul echipei.

De aici și până la o încăierare nu a mai fost decât un pas, parcurs cu viteză de cei doi. Cristea și Panțîru au sărit la bătaie și au schimbat câteva lovituri, până ce au fost despărțiți de restul celor prezenți la antrenament.

Ionuț Panțîru Dennis Man
Ionuț Panțîru, primul din dreapta, în duel cu stelistul Dennis Man

“Nu a fost mare bătaie, s-au atins puțin! Se mai întâmplă…”

Contactat telefonic, președintele celor de la Iași a recunoscut incidentul, dar a încercat să micșoreze amploarea lui: “A fost un conflict între Andrei Cristea și Ionuț Panțîru, dar nu a fost mare bătaie. În viața unei echipe se mai întâmplă astfel de episoade. Nu a fost cel mai grav moment de acest gen care s-ar fi putut întâmpla.

Andrei Cristea nu a fost exclus din lot. El, în calitate de căpitan de echipă, i-a reproșat lui Panțîru câteva aspecte sportive. La nivel de implicare, de concentrare, cum a fost la faza penalty-ului pe care Ionuț l-a făcut cu Viitorul. Și-au spus acolo câteva cuvinte și s-au luat nițel, s-au atins puțin, dar nu ceva grav sau important.

Acum, totul este rezolvat. Cei doi și-au cerut scuze unul de la celălalt și episodul mai puțin plăcut a fost dat uitării“, a declarat Adrian Ambrosie, președintele celor de la FC Poli Iași, pentru FANATIK.RO.