Life

Scandal în mediul online după finala Românii au talent. Gestul unui finalist a împărțit lumea în două tabere

Finala Românii au talent nu se putea ține fără deja clasicele controverese din mediul online. Gestul finalistului de pe locul doi i-a enervat pe unii.
29.05.2021 | 17:25
Scandal in mediul online dupa finala Romanii au talent Gestul unui finalist a impartit lumea in doua tabere
Ana Maria Mărgean și GIM, locurile 1 și 2 de la Românii au talent. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Au apărut și primele critici după finala Românii au talent, unde altundeva decât pe pagina oficială de Facebook a concursului de la PRO TV.

Gestul lui GIM după anunțarea numelui câștigătoarei Ana-Maria Mărgean nu a fost pe placul multora. Pe Facebook s-a creat o adevărată tevatură pe marginea acestui subiect.

ADVERTISEMENT

Unul dintre fanii emisiunii a remarcat că Ghintan Ion Mihail ar fi avut o reacție nepotrivită în fața campioanei acestui sezon.

Scandal între internauți după finala Românii au talent. Gestul lui GIM, luat la puricat

Mai exact, acea persoană a spus că nu a înțeles de ce GIM s-a tăvălit pe jos, iar acest comentariu a creat răzmeriță pe pagina emisiunii de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

„Nu am nimic personal nici cu copilul asta care a ieșit pe locul doi. A ajuns acolo chiar dacă nu era cazul, dar pana și atitudinea lui de la final a lăsat de dorit.

După ce s-a anunțat câștigătorul, s a tăvălit pe jos și nu înțeleg de ce. Nu-i sunt suficienți 20.000? Sper să-l ajute și sa se descurce oarecum pe viitor”, este comentariul care a declanșat cearta în mediul online.

ADVERTISEMENT

Opinia utilizatorului de Facebook a împărțit în două tabere mediul online. În timp ce unii au considerat deplasat gestul lui GIM, acuzându-l că i-a furat momentul de bucurie fetiței-ventriloc, alții spun că scena a fost privită cu răutate.

românii au talent
Val de reacții pe Facebook după finala Românii au talent. Foto: Facebook

„S-a pierdut în emoții”

„Nu s-a tăvălit pe jos. Săracului nu-i venea a crede că a ajuns pe locul doi. După ce viață a avut, e educat, e curajos, muncește. S-a pierdut în emoții.

ADVERTISEMENT

Mie mi s-a părut destul de sincer. Poate ați văzut când l-a întrebat la cine ar da votul lui. Nu știu dacă a meritat locul doi, dar m-am bucurat sincer pentru el”, este o perspectivă cu totul diferită oferită de un internaut.

gim
GIM nu și-a putut stăpâni emoțiile în finala Românii au talent, gest taxat de unii internauți. Foto: PRO TV

Au existat și comentarii extrem de răutăcioase. Unul dintre fanii show-ului a spus că GIM a reacționat așa pentru că cei 20.000 de euro nu i-ar fi ajuns pentru droguri.

Alții au spus că GIM nu avea ce căuta în finală și în niciun caz pe podium deoarece nu corespunde cu tema acestei emisiuni. Nu toată lumea a fost impresionată de povestea lui de viață. Unii oameni au scris că acest concurs nu este o competiție între cazuri sociale, ci între talente.

 

ADVERTISEMENT