News

Scandal în mijlocul străzii. Polițist, luat peste picior de un bărbat care nu purta mască: „Îmi dai mie amendă?”

05.03.2021 | 08:25
Scandal in mijlocul strazii Politist luat peste picior de un barbat care nu purta masca Imi dai mie amenda
ADVERTISEMENT

Deși a trecut un an de la primul caz de îmbolnăvire înregistrat pe teritoriul țării noastre, pandemia Covid-19 este încă departe de a se fi încheiat, în contextul noilor tulpini intrate în circulației, dar și din cauza celor care se încăpățânează să ignore restricțiile.

Scos din minți de amenda primită, un bărbat care nu voia nici în ruptul capului să poarte masca de protecție, i-a luat peste picior pe oamenii legii. Și asta nu e tot. După ce a filmat întreg scandalul provocat chiar de el în mijlocul străzii, individul a postat imaginile pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De altfel, sancțiunile pentru nerespectarea obligativității purtării măștii de protecție sunt la ordinea zilei în județul Călărași. E de ajuns să arunci o privire prin magazine, pe străzi sau la locurile de joacă și vei vedea o mulțime de oameni care încalcă legea.

Polițist batjocorit în plină stradă de un bărbat care nu purta mască

Tu îmi dai mie amendă? Scrie, mă acolo ce am dictat. Sau nu știi să scrii? Ce bine o să vă stea pe Facebook. O să fiți și pe Facebook pentru că v-ați legat de mine când se vede clar că mai sunt și alții fără mască.

ADVERTISEMENT

M-ați luat cu japca să vă băgați în seamă. Fără echipament, fără caschetă, fără mască și tu-mi dai mie amendă. Poliția Locală. Să nu faci ca prietenii mei de la Jandarmerie.

Ăia mi-au dat amendă că am fost recalcitrant, nu pentru mască. Erau mai șmecheri, știau că pentru mască fac contestație”, le spunea bărbatul polițiștilor care l-au amendat pentru că refuza să poarte masca de protecție.

ADVERTISEMENT

Zeci de călărășeni au fost sancționați din același motiv

26 de acțiuni au fost desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

Polițiști, jandarmi și pompieri, împreună cu polițiști locali, au verificat 119 societăți comerciale, 9 operatori economici, 3 operatori de transport persoane, 368 de mijloace de transport persoane, 81 de obiective de interes, precum și restaurante, terase, fast food-uri, dar și 974 de persoane. 

ADVERTISEMENT

Controalele au vizat modul de respectare a măsurilor luate pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19. În cursul zilei de ieri, au fost aplicate 123 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în valoare de 9.000 de lei.

Acestea au fost aplicate pentru nepurtarea măștii de protecție și pentru nerespectarea restricțiilor privind deplasarea persoanelor”, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT
Tags: