News

Scandal în Năvodari la un concert susținut de Vali Vijelie! Înghesuială cu sute de oameni care au uitat de distanțarea socială

29.08.2020 | 11:00
Scandal in Navodari la un concert sustinut de Vali Vijelie Inghesuiala cu sute de oameni care au uitat de distantarea sociala
Cocnertul lui Vali Vijelie a adunat sute de oameni. Sursa foto - captură youtube
ADVERTISEMENT

Scandal în Năvodari la un concert susținut de Vali Vijelie! Câteva sute de oameni s-au înghesuit în fața unui local pentru o „cântare” a manelistului.

Fără să respecte nicio normă de distanțare socială, oamenii au început să danseze pe stradă și să se îmbrățișeze.  Polițiștii din Constanța au intervenit de urgență  pentru a opri evenimentul.

ADVERTISEMENT

Au fost alertați prin serviciul de urgență. Oamenii legii și-au făcut apariția la fața locului și au luat o decizia să acopere muzica prin sunetul de la sirene.

Scandal și îngrămădeală la un concert susținut de Vali Vijelie!

Petrecerea s-a spart, şi atât cântăreţul, cât şi administratorul localului, au fost amendaţi. ”În zona Mamaia-Sat, mai multe persoane s-au adunat pentru a urmări interpretarea live a unui cântăreț.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare împreună cu avertismentele verbale pentru a dispersa multimea”, a transmis Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Administratorul societăţii comerciale respective a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, interpretul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniştii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare.

Culmea, cei care au filmat momentul spun că reprezentanții localului ar fi așezat mese pentru clienți inclusiv pe trotuar.

ADVERTISEMENT

De remarcat că nu este prima oară când polițiștii trebuie să intervină la un concert al lui Vali Vijelie. În urmă cu o săptămână, un local din Costinești a fost amendat de polițiști pentru că nu ar fi respectat măsurile de protecție sanitară.

ADVERTISEMENT
Tags: