Fotbal international

Scandal în paradisul mamei lui Neymar! Iubitul cu 30 de ani mai mic a ajuns la spital

07.06.2020 | 11:47
Scandal in paradisul mamei lui Neymar Iubitul cu 30 de ani mai mic a ajuns la spital
ADVERTISEMENT

Presa braziliană relatează despre scandalul monden al zilei din Ţara Cafelei, cearta dintre mama vedetei Neymar, femeie la 52 de ani, şi iubitul ei, mai tânăr cu aproape 30 de ani, Tiago Ramos.

Scandal între mama lui Neymar şi iubitul ei

Mass-media scrie despre un adevărat scandal în paradisul mamei lui Neymar. Şi pentru ca lucrurile să ia o întorsătură şi mai urâtă, iubitul a ajuns de urgenţă la spital şi a avut nevoie de 12 copci!

ADVERTISEMENT

Aici versiunile sunt împărţite. Un vecin susţine că a auzit cum Tiago Ramos înjura şi mama lui Neymar plângea, după care bărbatul ar fi ajuns la spital cu tăieturi serioase la braţ, fiind tratat de medici.

Nadine Goncalves și Tiago Ramos, iubitul cu 30 de ani mai tânăr

Iubitul a ajuns la spital cu tăieturi serioase la braţ

Nadine Goncalves susţine că iubitul ei s-ar fi tăiat într-o masă de sticlă, care s-a spart în urma scandalului produs între cei doi, dar fără a fi fost vorba de vreun act de violenţă la mijloc.

ADVERTISEMENT

Nadine Goncalves și Tiago Ramos și-au recunoscut controversata relație în urmă cu o lună și jumătate. Între timp, cei doi s-au despărțit pentru o perioadă, însă s-au împăcat la scurt timp după.

Dese scandaluri între cei doi

Însă e clar că nu e deloc linişte în viaţa acestui ciudat cuplu şi este logic să fie aşa, pentru că Tiago este foarte tânăr şi oricât ar spune că o iubeşte pe mama lui Neymar, tot spre fete de vârsta lui vine atracţia.

ADVERTISEMENT

Şi mai ciudat e că Neymar nu a avut nimic împotriva acestei relaţii, ba mai mult a făcut şi o fotografie cu Tiago Ramos. Acesta este fotomodel şi este fanul rivalei de moarte a Barcelonei, adică Real Madrid.

Neymar s-a pozat cu iubitul mamei sale

Mai mult, Neymar chiar i-a transmis un mesaj mamei sale în care se bucura de relaţia ei.  „Să fii fericită mamă. Te iubesc!”

ADVERTISEMENT

Tiago Ramos, iubitul mamei lui Neymar, este un renumit model masculin în Brazilia. Tânărul în vârstă de 22 de ani joacă și fotbal, la nivel amator, iar idolul său e chiar starul lui PSG: „E mereu o onoare să petrecem timp împreună”.

ADVERTISEMENT