ADVERTISEMENT
News

Scandal în Parlament! Diana Şoşoacă, un nou circ de la tribună, i-a fost tăiat microfonul. „Domnu’ Orban, dumneavoastră nici măcar un minut nu rezistați”

Diana Șoșoacă este protagonista unui nou circ în Parlament. Senatoarea s-a ales cu microfonul tăiat după ce i-a transmis lui Ludovic Orban că el nu rezistă nici măcar un minut.
Autor: Cerasela Stafie | 26.05.2021 | 15:55
Scandal în Parlament! Diana Şoşoacă, un nou circ de la tribună, i-a fost tăiat microfonul. „Domnu' Orban, dumneavoastră nici măcar un minut nu rezistați
Scandal în Parlament! Diana Şoşoacă, un nou circ de la tribună, i-a fost tăiat microfonul. „Domnu' Orban, dumnevoastră nici măcar un minut nu rezistați" Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Replica acesteia a venit în contextul în care liderul PNL i-a atras atenția că i-a expirat timpul pentru discurs. În cele din urmă microfonul a fost tăiat.

ADVERTISEMENT

Premierul Florin Cîțu a prezentat în Parlament Planul Național de Redresare și Reziliență. Acesta a primit critici dure atât din partea Dianei Șoșoacă, cât și din partea PSD și AUR.

Scandal în Parlament! Diana Şoşoacă, un nou circ de la tribună, i-a fost tăiat microfonul. „Domnu’ Orban, dumnevoastră nici măcar un minut nu rezistați”

Înscrisă pe ordinea de zi a ședinței, Diana Șoșoacă s-a adresat Parlamentarilor în stilul caracteristic. Senatoarea a făcut un adevărat spectacol de la tribună.

ADVERTISEMENT

Acesta a criticat în termeni duri programul prezentat: „asistăm la cel mai mare circ pe care l-am văzut vreodată. Vorbim de ceva ce nu existăm, un act iluzoriu”.

„Suntem împrumutați pe 500 de generații și dl. Cîțu vrea să ne mai îndatoreze pe încă 500 de generații. Vreți bani la buget?”, a întrebat aceasta.

Senatoarea a continuat dând câteva sugestii de cum s-ar putea face rost de bani la buget: „impozitați cifrele de afaceri ale multinaționlelor, cifra de afaceri, 2% din cifra de afaceri impozitați-o, că nu mai suntem stat național, suntem stat condus de multinaționale”

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, critici la adresa autorităților

Așa cum ne-a obișnuit, Șoșoacă a lansat acuzații la adresa guvernanților: „distrugeți CFR Marfă, aveți operatori privați unde aveți proprii interese”.

„Mă ocup de CFR Marfă și ce am văzut acolo sunt numai dosare penale în subminarea economiei naționale pe care o conduceți,” a precizat aceasta.

ADVERTISEMENT

„Vreți bani? Impozitați cu 66% toți bani care pleacă, tot profitul către off-shore-uri! Aveți firme cu offshore,” a adăugat Diana Șoșoacă.

Acesta și-a încheiat discursul recitând o strofă din „Scrisoarea a III-a” a lui Mihai Eminescu. Spre finalul acesteia, Ludovic Orban, cel ce prezida ședința, i-a atras atenția că i s-a dus timpul.

ADVERTISEMENT

Replica avocatei a fost una care a stârnit hotote de râs în plenul Parlamentului: „Lăsați domnule Orban, că dumeavoastră nici măcar un minut nu rezistați.”

La final, senatoarea s-a întors la locul ei, foarte mândră de discursul susținut: „Mișto, nu?!”, i s-a adresat ea lui Mihai Lască, cel ce a transmis intervenția live pe Faceboo. Acesta nu a uitat să o felicite.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!