News

Scandal în partidul lui Băsescu, după ce Theodor Paleologu s-a dezis de PMP. Robert Turcescu îl acuză: „Nu ți-e rușine, gogoașă înfuriată?”

13.11.2019 | 14:33
Scandal in partidul lui Basescu dupa ce Theodor Paleologu sa dezis de PMP Robert Turcescu il acuza Nu tie rusine gogoasa infuriata
ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a candidat în acest an la alegerile prezidențiale din partea Partidului Mișcarea Populară. Paleologu a terminat pe locul 5, fiind exact în scorul partidului. Întrebat de jurnalistul Dragoș Pătraru despre campania lui, fostul diplomat s-a dezis de adeziunea la PMP. Unul dintre cei mai importanți membri ai partidului, deputatul Robert Turcescu, s-a arătat foarte deranjat de reacția lui Paleologu.

Robert Turcescu s-a luat de Theodor Paleologu, după ce acesta s-a lepădat de PMP

Robert Turcescu a explocat pe facebook după ce a auzit declarația lui Paleologu la adresa PMP: „Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Nației, pe Prima Tv: “Slavă Domnului, eu nu sint in PMP!”. Ia uite unde era gogosa înfuriată! Da’ ce, micuțule, îți pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, mă, rusine? Zeci de mii de membri PMP au tras in campania asta pentru tine de le-au sarit ochii din cap si tu le dai cu flit?

ADVERTISEMENT

Eu nu ti-am facut campanie pentru ca acum doua luni, la sediul partidului, cind te-am auzit ca vrei sa candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază esti. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea sa arati, mai, gogoașă infuriata!”, a scris fostul jurnalist, pe faceboook.

Robert Turcescu, atac la Theodor Paleologu, pe care îl numește „o gogoașă înfuriată”
Robert Turcescu, atac la Theodor Paleologu, pe care îl numește „o gogoașă înfuriată” *foto: captură facebook

Turcescu îl acuză pe Paleologu că a cheltuit 1,5 milioane de euro din banii partidului

Asaltat de suporterii lui Paleologu dar și de alți simpatizanți ai PMP, Robert Turcescu a precizat și câți bani a cheltuit partidul în campania prezidențiabilului: „PMP a investit în campania gogoașei 1,5 milioane de euro. O fi puțin?”

ADVERTISEMENT
Robert Turcescu, atac la Theodor Paleologu, pe care îl numește „o gogoașă înfuriată”
Robert Turcescu a arătat și suma pe care a cheltuit-o Theodor Paleologu în campanie *foto: captură facebook

Paleologu a terminat alegerile prezidențiale din 2019 abia pe locul 5, după ce a adunat un procentaj de 5,69%. El s-a clasat în spatele lui Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna și Mircea Diaconu. După afișarea rezultatului alegerilor, candidatul PMP s-a arătat mulțumit de procentele adunate:

„Rezultatul obţinut este bun, în contextul în care n-am avut dezbateri în campanie, am avut o criză de Guvern. Cred că e un rezultat foarte bun, de la care se poate clădi pentru viitor. Este evident că forţa care s-a exprimat în aceste alegeri va constitui un segment inconfundabil în reclădirea dreptei şi a centrului în România”, a declarat Paleologu, după ce a aflat câte procentaje a adunat în primul tur.

ADVERTISEMENT