ADVERTISEMENT
News

Scandal în Piața Victoriei! Bărbat încătușat de jandarmi

Autor: Alexandru Năstase | 14.07.2020 | 20:42
Scandal în Piața Victoriei! Bărbat încătușat de jandarmi
Doi bărbați au fost încătușați de jandarmi. Sursa foto - captură youtube

Scandal în Piața Victoriei acolo unde s-au adunat câteva zeci de oameni. Bucureștenii nu poartă măști de protecție și nici nu respectă distanțarea socială.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, protestatarii scandează „Libertate, libertate”, „Jos dictatura”, „Nu ne este frică”, „Opriți legea”.

Cei prezenți au steaguri tricolore și bannere cu mesaje precum „Fără carantinare”, „Jos dictatura PNL”, „Nu ne temem de bau-bau. Covid sau gripă?”.

ADVERTISEMENT

Scandal în Piața Victoriei!

Nu a durat mult până când situația a impus intervenția forțelor de ordine. Astfel, protestul pașnic cu aproximativ 100 de oameni s-a transformat într-un adevărat conflict cu jandarmii.

Un bărbat a fost încătușat, cu forța, de către oamenii legii. Culmea, câțiva protestatari au încercat să îl elibereze, iar jandarmii i-au îmbrâncit.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, după mai multe strigăte și un al doilea bărbat a fost încătușat. Și acesta a fost dus către duba jandarmeriei

Ovidiu Grosu este numele primului protestatar reținut de forțele de ordine. Mulți au strâmbat din nas când au auzit de numele bărbatului.

ADVERTISEMENT

Anumite persoane îl acuză că el ar face parte dintr-un grup de diversioniști care ar fi acționat și pe 10 august 2018 atunci când jadarmii au gazat și lovit sute de oameni.

Nici până în ziua de astăzi nu s-a aflat cine este vinovat pentru ce s-a întâmplat atunci. Tot ce se știe este că fostul ministru, Carmen Dan a coordonat întreaga operațiune.

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!