News

Scandal în Piața Victoriei între organizatori și protestatarii #rezist, conduși de Mălin Bot și Cristian Dide. De la ce a pornit totul

10.08.2019 | 12:37
Scandal in Piata Victoriei intre organizatori si protestatarii rezist condusi de Malin Bot si Cristian Dide De la ce a pornit totul

Momente tensionate în Piața Victoriei, între organizatorul protestului de sâmbătă, Tommy Tomescu și unul dintre cei mai vizibili dintre protestatarii comunității #rezist, Cristian Dide. Acesta a venit în piață pe o platformă, fără să anunțe acest lucru. Cristian Dide s-a urcat pe respectiva platformă și a refuzat să plece. În zoua au venit și jandarmii.

Momente tensionate în Piața Victoriei, între organizatorii protestatului și cei din #rezist

Cristian Dide a venit în Piața Victoriei cu o platformă și a urcat pe respectiva mașină pentru a manifesta. Tommy Tomescu, cel care a primit aprobare din partea primăriei Capitalei pentru manifestare, a venit și l-a rugat pe Dide să părăsească zona, pentru că nu are autorizație.

Te-am sunat de o lună întreagă şi nu răspunzi. O lună întreagă te-am sunat şi nu ai răspuns. Mie (jandarmii -n.r.) nu m-au lăsat nici cu maşinile mele, cu care să punem scena şi tu vii cu platforma asta. Eu am dat toate numerele de înmatriculare deja“, i-a reproşat Tommy Tomescu lui Cristian Dide. Acesta i-a replicat organizatorului și i-a spus că el „nu are treabă” cu Tomescu și că acesta nu a fost anul trecut pe 10 august, anunță Mediafax.

Scandal în Piața Victoriei între organizatori și protestatarii #rezist
Românii sunt așteptați din nou în număr mare la un protest în Piața Victoriei *foto: Inquam Photos

Mălin Bot, problemă cu un cuplu în Piața Victoriei

Tot în Piaţa Victoriei a ajuns şi fostul jurnalist Mălin Bot. El a fost acuzat că a îmbrâncit o femeie, iar soţul acesteia a ripostat. La rândul său, Bot susţine că femeia respectivă a încercat să-i spargă telefonul, mai spuse sursa citată.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, Tommy Joul Tomescu este cel care a organizat manifestația, în calitatea de reprezentant al Grupului de Acțiune Civică Diaspora din România. El a făcut o cerere pentru un protest cu o prezență de aproximativ 250.000 de persoane. De asemenea, aceștia au cerut ca manifestația din Piața Victoriei să înceapă la ora 14:00 și să se desfășoare până la ora 22:15.