Life

Scandal în platoul Bravo, ai stil! De ce a fost Alexandra pusă la zid de colegele ei

Scandal în platoul Bravo, ai stil! Alexandra a fost pusă la zid de colegele ei de platou. Ce au spus acestea, de fapt, despre colega lor.
08.06.2023 | 00:26
Scandal in platoul Bravo ai stil De ce a fost Alexandra pusa la zid de colegele ei
Scandal în platoul Bravo, ai stil! Foto: Colaj Fanatik / Kanal D2
ADVERTISEMENT

A fost scandal în platoul de la Bravo ai stil. Fetele și-au aruncat replici acide, iar Alexandra a fost pusă la zid de colegele ei.

Alexandra, pusă la zid de colegele ei

Alexandra ar fi comentat în legătură cu poziția concurentelor în timpul filmărilor, iar acestea s-au declarat foarte supărate. Ioana a fost cea care a ținut să-i dea imediat replica Alexandrei, simțindu-se cu adevărat jignită.

ADVERTISEMENT

Ioana a fost cea care a adus conflictul în discuție și a mărturisit că s-a simțit foarte supărată după ce Alexandra a comentat în legătură cu postura pe care colegele sale o au în timpul filmărilor de la Bravo ai stil.

Ioana a spus chiar că Alexandra nu are o postură mai bună în timpul filmărilor decât colegele ei, dar doar am vrut să critice.

ADVERTISEMENT

Aceasta le-a luat apărarea tuturor colegelor și ei însăși, spunând că petrec foarte multe ore la filmările de la Bravo ai stil așa că este normal ca postura lor să nu fie perfectă tot timpul.

„Ea (n. red Alexandra) ne-a apostrofat pe noi pentru ținuta pe care o avem pe scaun și special, evident, și eu și ulterior și fetele ne-am uitat la postura ei, din ediția anterioară.

ADVERTISEMENT

La picioare foarte frumos, dar un pic așa, adusă de spate și ea. Ca noi toate, de altfel, că stăm câteva ore în șir aici, pe platou, și uneori devine obositor. Dar câtă vreme nu suntem perfecte ar fi frumos să ne ponderăm felul în care arătăm cu degetul spre ceilalți”, a spus Ioana, supărată.

Scandal în platoul Bravo, ai stil! De ce s-au certat concurentele

În această discuție a intervenit și Beatrice, care a fost de acord cu toate spusele Ioanei. „Ea ne are pe toate în vizor, dar cred că uită de ea. Să se uite și la ea”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

Ioana a adus în discuție un alt subiect care a nemulțumit-o, tot referitor la Alexandra. Concurenta de la Bravo, ai stil! ar fi făcut o remarcă privitoare la părul lui Iris. Aceasta a spus că ar trebui să meargă să se vopsească.

Ioana a considerat că Alexandra a jignit-o pe Iris și a simțit nevoită să intervină. În schimb, Alexandra s-a apărat și a spus că totul a fost o glumă, iar Iris nici nu avea motiv să se supere.

„Da, și eu i-am spus că înainte să fie roșcată să se nuanțeze la păr, că n-ar fi vopsită proaspăt. Asta a fost”, a spus Alexandra.

ADVERTISEMENT