Fotbal intern

Scandal în play-out! Dunărea Călărași, dezvăluire neașteptată înainte de meciul cu Hermannstadt: ”Se știe relația lui Hațegan cu Iuliu Mureșan”

24.04.2019 | 17:25
Președintele executiv al clubului Dunărea Călărași, Florentin Brișan, a făcut o dezvăluire neașteptată înainte de meciul cu Hermannstadt

Președintele executiv al clubului Dunărea Călărași, Florentin Brișan, a făcut o dezvăluire neașteptată înainte de meciul cu Hermannstadt, din etapa a șaptea a play-out-ului Ligii 1 Betano. Cele două formații sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării, iar gazdele au declanșat un scandal cu trei zile înaintea partidei fiind nemulțumiți de delegarea arbitrului Ovidiu Hațegan, despre care se spune că are o relație de prietenie cu Iuliu Mureșan, noul director executiv al sibienilor.

Dunărea Călărași, dezvăluire neașteptată înainte de meciul cu Hermannstadt: ”Nu mai avem nici măcar în noi mare încredere”

”În această dimineață am aflat și noi pe surse (nu doar presa are surse!) că dl. Ovidiu Hațegan este delegat la jocul cu Hermannstadt. Vrem să menționăm de la bun început că apreciem prestația domnului Ovidiu Hațegan și a brigăzii sale la jocurile la care este delegat, în special în plan internațional unde este apreciat atât de cei de la UEFA cât și de cei de la FIFA. Această delegare ar fi trebuit în mod normal să ne creeze liniștea pentru pregătirea jocului de sâmbătă dar sunt două motive care în mod sigur ne vor face cel puțin până la ora jocului să nu mai avem nici macar în noi mare încredere”, a dezvăluit președintele de la Dunărea Călărași înaintea meciului cu Hermannstadt.

”În ultimii ani, în mass-media, s-a vorbit de multe ori de ‘relația specială’ dintre arbitrul Ovidiu Hațegan și Iuliu Mureșan, președinte al clubului CFR Cluj până în toamna anului trecut. Nu deținem elemente legate de această relație și nici măcar nu ne interesează, probabil sunt bârfe de presă sau intoxicări ale cluburilor care se luptau pentru supremație cu CFR Cluj”, se mai arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului Dunărea Călărași.

Arbitrul Ovidiu Hațegan atent la o fază din meciul Dunărea Călărași - FCSB
Arbitrul Ovidiu Hațegan atent la o fază din meciul Dunărea Călărași – FCSB

Dan Alexa a avut un conflict cu Hațegan în sezonul regulat

”La jocul dintre AFC Dunărea 2005 Călărași și FCSB din cadrul etapei a XXII-a a sezonului regulat a avut loc un incident între antrenorul Dan Alexa și arbitrul Ovidiu Hațegan, incident pentru care și astăzi ne cerem scuze. Pentru ieșirea de atunci, antrenorul nostru, Dan Alexa, a fost suspendat de Comisia de Disciplină. Dacă Comisia Centrală a Arbitrilor a decis delegarea brigăzii lui Ovidiu Hațegan, credem că au analizat oportunitatea acestei delegări și că dorința noastră de a fi arbitrați corect, va fi îndeplinită”, se mai scrie în comunicatul semnat de Florentin Brișan.

Partida Dunărea Călărași – Hermannstadt, din etapa a șaptea a play-out-ului, se va disputa sâmbătă, de la ora 16:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Înaintea acestei runde, trupa lui Dan Alexa se află pe locul lapte, retgrogradabil, în clasamentul Ligii 1 Betano, în timp ce sibienii sunt pe poziția a șasea, care duce la barajul de menținere/promovare cu formația care încheia pe 3 în Liga 2.

15 oameni ai străzii, găsiţi aproape îngheţaţi de poliţiştii din Neamţ. De ce...
15 oameni ai străzii, găsiţi aproape îngheţaţi de poliţiştii din Neamţ. De ce doar 4 au vrut să meargă la adăpost, unde aveau mâncare şi căldură
Spectaculos: așa arată ”bijuteria” de 900 de milioane de euro în care se...
Spectaculos: așa arată ”bijuteria” de 900 de milioane de euro în care se decide ”soarta” României
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus taxă de şmecherie! Ce s-a...
Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus taxă de şmecherie! Ce s-a întâmplat după aceea între ei e uluitor!
Cum i-a făcut România magică să plângă de emoție pe mai mulți americani....
Cum i-a făcut România magică să plângă de emoție pe mai mulți americani. „Nu credeam să mi se întâmple așa repede” VIDEO
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
Cutremur total la Moscova! S-A RETRAS. Decizie istorică pentru Rusia
Cutremur total la Moscova! S-A RETRAS. Decizie istorică pentru Rusia
Bianca Drăgușanu face scandal. Gabi Bădălău s-ar putea întoarce la Claudia Pătrășcanu
Bianca Drăgușanu face scandal. Gabi Bădălău s-ar putea întoarce la Claudia Pătrășcanu
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt...
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco...
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano: „Scopul lui este să o îndepărteze de familie!”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!