News

Scandal în plină Capitală cu deputatul Cătălin Rădulescu! „Mitralieră” a fost oprit în trafic de doi agenți. „A apărut așa, dintr-odată. O fi fost un securist”. Reacție imediată a Poliției

14.11.2019 | 08:30
Scandal in plina Capitala cu deputatul Catalin Radulescu Mitraliera a fost oprit in trafic de doi agenti A aparut asa dintrodata O fi fost un securist Reactie imediata a Politiei
ADVERTISEMENT

Scandal în plină Capitală cu deputatul Cătălin Rădulescu! Acesta ar fi fost surprins trecând cu mașina pe culoarea roșie și oprit imediat de agenții de la Rutieră. Culmea, politicianul a negat ulterior incidentul și a spus că polițiștii îi sunt prieteni. Deși, oamenii legii spun că într-adevăr, a fost vorba strict de un control de rutină, aceștia infirmă varianta în care cel poreclit „Mitralieră” este amic cu polițiștii în cauză.

Scandal în plină Capitală cu deputatul Cătălin Rădulescu!

În știrea inițială, publicată de Mediafax, s-a spus că Rădulescu a început să facă scandal, spunându-le agenților de la Rutieră că el este un politician în campanie și nu trebuie să se oprească la semafor. Mai mult de atât, după ce a văzut că este filmat, acesta a izbucnit, spunând că „nu vrea să vorbească cu presa” și a vrut să demareze, în timp ce polițistul i se adresează spunându-i să rămână pe loc.

ADVERTISEMENT

La puține momente, Cătălin Rădulescu a dezmințit informația. „Niciun fel de incident. A venit un jurnalist care probabil că mă urmărea de undeva. Eu veneam de la Kiseleff și un oarecare jurnalist, eu nu cunosc toți jurnaliștii, a vrut să îmi arate ceva de presă, eu am rămas să vorbesc cu doi polițiști, unul din Curtea de Argeș, îi cunosc, doi amici de-ai mei și a apărut un jurnalist. Și am spus că nu am ce să vorbesc cu jurnaliștii când stau de vorbă cu prieteni. Nu am vrut să vorbesc și la un moment dat am văzut că a plecat, dar nu știu cine e individul ăsta, dacă e jurnalist. A apărut așa, dintr-odată. O fi fost un securist”, a spus Rădulescu, pentru Mediafax.

„Mitralieră” a fost oprit în trafic de doi agenți

Nu a durat mult și Cătălin Rădulescu și-a schimbat declarația. Acesta a precizat că plecat nervos de la Kiseleff, pentru că ar fi fost șicanat de protestatarul Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu” „Veneam de la Kiseleff și acolo m-a șicanat când am plecat faimosul Ceaușescu, ca de obicei, cu injurii și cu tot felul de prostii ale lui și, la Victoriei, când am intrat pe Buzești, mergând spre casă, o mașină a Poliției a venit în paralel și m-a rugat să trec pe partea dreapta pentru verificare. În timp ce polițiștii vorbeau cu mine a venit un jurnalist, așa a spus, că e jurnalist.

ADVERTISEMENT

Eu am crezut că este tot din gașca lui Ceaușescu și m-am enervat, am zis că nu am ce să vorbesc cu niciun fel de jurnalist. (…) Polițiștii au așteptat să plece, că nu știu cine era, după care și-au făcut verificarea de rutină, m-au salutat, m-au și recunoscut, unul dintre băieți era din Curtea de Argeș, ne-am salutat și am plecat spre casă”, a declarat Rădulescu care a recunoscut că e posibil să fi trecut pe culoarea galbenă a semaforului, dar „pe galben nici nu e infracțiune. Probabil că am trecut pe galben, nu știu”.

Reacție imediată a Poliției

Culmea, polițiștii spun acum că acesta nu a trecut pe roșu și nici măcar pe galben, dat transmit totuși că deputatul nu e prieten cu ei. „Imaginile prezentate de Mediafax sunt un pic diferite de cum au stat lucrurile în realitate. Colegii mei au acționat cum se acționează de obicei în fiecare seară pentru combaterea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice. Era un filtru în zona respectivă, conducătorul respectiv a fost observat și oprit de către colegii mei pentru control. Nu a demarat, cum au specificat ei, ci pur și simplu a mutat autovehiculul mai în față, pentru că a observat un jurnalist care filma.

ADVERTISEMENT

Colegii mei i-au solicitat documentele, acesta le-a prezentat, nu au fost identificate nereguli și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Nu a trecut pe roșu, a respectat culoarea semaforului. Nu a trecut nici pe galben. Am discutat cu colegii mei, au spus că nu este adevărat ceea ce a susținut domnul deputat, (nr că sunt prieteni) pur și simplu ei și-au făcut treaba, a declarat Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, pentru Digi24.