News

Scandal în PMP. Președintele a aflat că va fi demis de pe internet. Acesta dezminte informațiile

PMP se află în mijlocul unui scandal. Președintele partidului, Cristian Diaconescu, a aflat de pe internet că va fi demis. Acesta dezminte, însă, informațiile apărute în mediul online
13.01.2022 | 19:14
Scandal in PMP Presedintele a aflat ca va fi demis de pe internet Acesta dezminte informatiile
ADVERTISEMENT

Este scandal în PMP, după ce președintele partidului a aflat că va fi demis, de pe internet. Cristian Diaconescu dezminte, însă, informațiile și spune că acestea nu reprezintă poziția oficială a formațiunii politice.

Scandal în PMP. Președintele a aflat că va fi demis de pe internet. Acesta dezminte informațiile

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, a avut un șoc când a intrat pe rețelele sociale și a aflat că membrii partidului său ar fi organizat un congres, prin care să îl demită.

ADVERTISEMENT

“Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară s-a întrunit statutar astăzi, 12 ianuarie 2022, cu prezența a 46 de lideri din 69 și a hotărât convocarea Congresului PMP în data de 19 februarie 2022 pentru alegerea unei noi conduceri naționale, cu procedură de vot online”, este mesajul postat pe pagina oficială a formațiunii politice.

Din spusele președintelui PMP, câteva persoane ar fi convocat miercuri, 12 ianuarie, o adunare numită Colegiu Național, care ar fi făcut această postare în mod ilegal, nereprezentând, de fapt, poziția oficială a partidului.

ADVERTISEMENT

“În această dimineață, am avut o surpriză neplăcută să constat că un grup de ‘organizatori binevoitori’, au convocat aseară o adunare, pe care au denumit-o în mod ILEGAL Colegiu Național(conform Statutului Partidului – urmează să revin cu detalii).

Au încercat să legitimeze această adunare, inducând în eroare participanții că eu și colegii mei din Conducerea Centrală am fi parte din această inițiativă”, a precizat Cristian Diaconescu.

ADVERTISEMENT

Acesta a explicat că nu el este cel care a inițiat presupusa întâlnire, dezmințind informațiile apărute pe pagina oficială a partidului.

“Ca să fie clar, NU am inițiat, NU am participat la întâlnire, NU legitimăm nicio decizie pe care ar fi luat-o acest grup, organizat în mod nestatutar”, a mai spus liderul PMP.

ADVERTISEMENT

Liderul PMP crede că pagina oficială a partidului a fost compromisă

Președintele PMP este de părere că pagina oficială a partidului a fost compromisă.

“Comunicarea pe pagina oficială a partidului este în acest moment compromisă, ceea ce se postează acolo nu reprezintă poziția oficială a Conducerii Centrale“, a precizat oficialul.

Cristian Diaconescu îi avertizează pe cei responsabili că vor plăti consecințele faptelor lor.

“Deciziile de demitere și numire a altor persoane pe loc, cât și așa-zisul Congres anunțat pentru februarie sunt ilegale, urmând ca cei care au organizat această inițiativă să cunoască consecințele în scurt timp”, a încheiat acesta.

ADVERTISEMENT