Fotbal international

Video. Scandal de Anul Nou în Italia: ţigări, băutură, înjurături!

Startul lui 2018 aduce un scandal uriaş în Serie A. Un star de la o echipă de top a petrecut cu băutură, ţigări şi foarte multe înjurături. Totul e filmat.
01.01.2018 | 18:39
Video. Scandal de Anul Nou în Italia: ţigări, băutură, înjurături!

Radja Nainggolan s-a gândit că ar fi distractiv să facă un live pe reţelele de socializare cu distracţia sa de Revelion, dar lucrurile au luat o turnură neaştepatată, chiar şi pentru un fotbalist non-conformist, aşa cum este belgianul.

Pe timpul filmării, Nainggolan nu s-a ferit să fumeze şi să consume băuturi alcoolice, ba chiar mai mult, devenise vizibil afectat de cantitatea consumată, lucru observat şi de cei care îl urmăreau. 

Mai mulţi fani ai Romei i-au reproşat comportamentul, mai ales în condiţiile în care “capitolinii” nu traversează o perioadă bună în Serie A, după eşec cu Juventus şi doar remiză cu Sassuolo, pe propriul teren.

Reacţia lui Nainggolan a venit imediat. Mijlocaşu romanilor a început să îi înjure pe cei care îl contestau, ceea ce a inflamat şi mai mult spiritele. Bineînţeles, toată nebunia de la trecerea dintre ani a ajuns în toată presa din Italia.

“Chiar şi de Anul Nou aveţi tot astfel de ştiri! Un 2018 fericit pentru toată lumea, cu excepţia celor care… trebuie să îşi găsească altceva de făcut în această viaţă”, a scris Nainggolan pe Twitter.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri