Life

Scandal în tabăra Războinicilor! Sorin și Albert, replici dure la Survivor România

22.04.2021 | 22:48
Scandal in tabara Razboinicilor Sorin si Albert replici dure la Survivor Romania
Sorin și Albert, replici dure la Survivor România
ADVERTISEMENT

În această seară, tensiunile au atins cote maxime în ambele tabere. Însă, între Sorin și Albert s-a stârnit cel mai mare scandal de până acum, de la Survivor România! Ce replici dure și-au aruncat cei doi?

Înainte de noul joc pentru recompensă, între cei doi s-a iscat o ceartă uriașă, cauzată de faptul că publicul îl alege încontinuu drept favorit pe Albert.

ADVERTISEMENT

Sorin și-a ieșit din minți și a început să îi arunce cuvinte grele rivalului din propria echipă. În acest moment, Albert și Maria s-au separat de restul grupului, în timp ce Sindy a realizat că Albert nu este așa cum credea ea că este.

Sorin și Albert, scandal la Survivor România

Sorin l-a acuzat pe Albert de falsitate chiar la Consiliu, după ce Războinicul a nominalizat-o pe Vera, chiar după ce i-a promis că nu va face asta. Acest gest a dezamăgit-o până și pe Sindy, cea care se împrietenise inițial cu el, atunci când a ajuns în concurs.

ADVERTISEMENT

“Lumea de acasă te ia ca pe o victimă că noi suntem împotriva ta. Poate că lumea crede că noi suntem frustrați că nu ieșim noi. Eu am repetat de atâtea ori că nu eu vreau să fiu favoritul, decât atunci când o să merit. Să fie altcineva favorit care merită.

Tu ieși favorit săptămână de săptămână și trimiți oameni acasă oameni care n-ar trebui să plece. OK, l-ai trimit pe Musty, care a fost ca și fratele nostru, ai trimis-o pe Maria acasă, acum ai trimis-o pe Vera acasă.

ADVERTISEMENT

Cumva voturile, băi, să zicem că le înțeleg. Dar cu ce drept votezi tu?! Că ai e problema”, a răbufnit Sorin.

“Cum nu fac nimic?! Frate, dau totul pe traseu! Băi, orice puteți să îmi spuneți. Accept în tolba mea orice, dar nu îmi spuneți că mă relaxez, frate. Că n-am cum. Asta e cea mai mare chestie care mă doare. Asta e șansa vieții mele”, a răspuns și Albert.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt foarte tristă pentru că Vera a plecat. A fost un șoc pentru mine. Sunt supărată pentru că i-a promis ceva și nu s-a ținut de promisiune și văd că așa face cu toată lumea”, a completat și Sindy, într-o discuție cu ceilalți Războinici, în lipsa lui Albert.

ADVERTISEMENT