Fotbal international

Scandal în timpul meciului CFR – Dudelange. Hoban a vrut să sară la Conceicao

01.09.2018 | 10:28
Scandal in timpul meciului CFR  Dudelange Hoban a vrut sa sara la Conceicao
ADVERTISEMENT

Scanadal CFR – Dudelange. Ovidiu Hoban s-a enervat în timpul partidei cu echipa din Luxemburg, scor 2-3, după ce antrenorul Conceicao nu l-a introdus în primul 11 și nici nu l-a trimis pe teren, deși la scos l-a încălzire de câteva ori.

Situația de la CFR Cluj este explozivă după ce ardelenii au suferit cea mai umilitoare înfrângere pentru fotbalul românesc. Amatorii de la Dudelange au învins joi seară în Gruia,iar patronul Neluțu Varga dorește să taie în carne vine. Iuliu Mureșan și antrenorul Conceicao sunt vizați pentru demitere. FANATIK.RO a anunțat că Ionel Ganea este cel care este favorit ca să îl înlocuiească pe tehnicianul portughez.

ADVERTISEMENT

Scandal în timpul meciului CFR – Dudelange. Hoban a vrut să sară la Conceicao.

Însă și în cazul în care Antonio Conceicao va rămâne la echipă, FANATIK.RO a aflat că antrenorul portughez nu mai este dorit în vesitar de fotbaliștii cu experiență. Unul dintre aceștia este Ovidiu Hoban, cel care la rândul său a fost scos din primul 11 de Iuliu Mureșan și de Antonio Conceicao, după ce a fost considerat omul lui Bogdan Mara.

Mai mult, FANATIK.RO a aflat că în timpul partidei cu Dudelange, Ovidiu Hoban chiar a fost la un pas să sară la Antonio Conceicao și să îi ceară socoteală după ce a considerat că antrenorul portughez îl umilește prea mult. Pe lîngă faptul că l-a scos din primul “11”, tehnicianul echipei din Gruia l-a mai deranjat pe fostul internațional și pentru faptul că l-a tot scos la încălzire și nu l-a introdus deloc pe teren. “Eu mă duc peste ăsta. Nu mai stau. Păi își bate joc de mine? Mă scoate la încălzire și mă trimite înapoi pe bancă ca pe juniori? Nu îi ajunge că m-a scos din primul 11? Cât mai vrea să mă umilească?“, a vociferat Hoban. În acel moment cel care a intervenit și l-a calmat pe Hoban a fost portarul de rezervă a lui CFR Cluj, Arlauskis.

ADVERTISEMENT

Ceartă CFR – Dudelange. Hoban s-a certat cu Conceicao

Însă FANATIK.RO a aflat că Ovidiu Hoban este supărat pe Conceicao și pentru faptul că vorbește în vesitar cu jucătorii doar în limba portugheză și are o relație specială cu fotbaliștii străini, în special cu cei din țara sa. Camora este văzut și el la rândul său ca liderul autoritar din toate punctele de vedere. După meciul cu Dudelange, Conceicao a vorbit despre problemele de la echipă. “Echipa a făcut o primă repriză bună, am avut două ocazii de a marca gol şi am încercat să le dau mai multă motivaţie jucătorilor. Nu a fost posibil. La începutul reprizei a doua am primit gol şi de acolo partida a devenit foarte dificilă.

Această echipă din Luxemburg nu este o echipă de amatori, este o echipă care munceşte din greu, are jucători cu calitate. Este o echipă puternică din punct de vedere colectiv. Nu este o echipă cu stele sau cu super-jucători, e adevărat. Dar au fost mai buni ca noi, trebuie să recunoaştem acest lucru şi să ne felicităm adversarul. Ne doream mult prezenţa în faza grupelor, atât din punct de vedere sportiv, cât şi din punct de vedere financiar. Nu a fost posibil. Eu am venit la club într-o situaţie dificilă. Echipa a jucat din trei în trei zile. În acest timp am pierdut unii jucători, jucători importanţi, fundamentali în echipă, iar acest lucru mi-a limitat opţiunile”, a spus Conceicao la finalul meciului.

ADVERTISEMENT