News

Scandal în trafic cu un medic de la Fundeni. Bărbatul a ameninţat cu pistolul un şofer, iar în maşina sa a fost descoperită o macetă

Un medic chirurg de la Spitalul Fundeni a fost prins cu două pistoale airsoft și o macetă după ce a amenințat un șofer. Doctorul a fost prins și dus la secție
03.07.2024 | 14:15
Scandal in trafic cu un medic de la Fundeni Barbatul a amenintat cu pistolul un sofer iar in masina sa a fost descoperita o maceta
Medic pistolar la Spitalul Fundeni. A fost prins cu o macetă și două arme de tip airsoft când amenințase un alt șofer în trafic. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un doctor de la Spitalul Fundeni este acum în arestul poliției după ce a amenințat un șofer cu o armă în urma unei dispute rutiere și că a încercat să scape de polițiști.

Medic pistolar, prins de poliție când amenința cu arma un șofer

Un apel al victimei miercuri dimineață, la numărul de urgență 112, a alertat Poliția Capitalei,  despre un incident petrecut pe Șoseaua Fundeni.

ADVERTISEMENT

Conform unor surse din cadrul poliției, citate de aktual24.ro, persoana suspectată de aceste amenințări este medicul Iftimie Mihai Adrian, în vârstă de 40 de ani.

„Astăzi, 3 iulie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din  Sectorul 2, în urma unui conflict în trafic, ar fi fost ameninţat cu un pistol, de conducătorul altui vehicul, care a intrat, ulterior, în incinta unei instituţii medicale.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, a fost identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, angajat în cadrul unităţii respective”, anunţă Poliţia Capitalei.

Medicul este chirurg la Spitalul Fundeni

El este medic primar la Spitalul Fundeni, în Secția Chirurgie Generală. În mașina acestuia au fost descoperite două pistoale airsoft și o macetă, mai precizează sursa citată.

ADVERTISEMENT

„Incidentul (conflictul in trafic) s-a produs in afara incintei I.C. Fundeni şi a programului de lucru. Incidentul s-a produs din cunostintele noastre anterior orei 7.15 AM.

Precizăm că, activitatea medicală nu a fost afectată, pacientii dumnealui urmărindu-şi indicaţiile terapeutice conform recomandărilor. Soluţionarea incidentului este de competenţa Politiei”, au transmis reprezentanţii Institutului Fundeni, unde medicul lucrează.

ADVERTISEMENT

Victima este un șofer Bolt care se îndrepta spre Spitalul Fundeni, aceeași destinație având și medicul. Cei doi s-au șicanat în trafic deoarece șoferul Bolt a schimbat banda. Ajunși în curtea spitalului, medicul a scos pistolul. Poliția a confiscat armele și a deschis un dosar penal pentru amenințare, mai scrie aktual24.ro.

Când polițiștii i-au cerut bărbatului să permită verificarea mașinii și un control corporal, acesta a încercat să fugă. Ulterior a fost prins și dus la Secția 7 Poliție pentru investigații suplimentare.

ADVERTISEMENT