News

Scandal în trafic. Doi bărbați s-au luat la bătaie într-o intersecție din Bucureşti. “S-au lovit reciproc cu un obiect contondent”

Doi bărbați s-au luat la bătaie într-o intersecție din Capitală.
16.09.2021 | 15:40
Scandal in trafic Doi barbati sau luat la bataie intro intersectie din Bucuresti Sau lovit reciproc cu un obiect contondent
Scandal în trafic. Doi bărbați s-au luat la bătaie într-o intersecție din Bucureşti. "S-au lovit reciproc cu un obiect contondent". Sursa foto: seebucharest.ro
ADVERTISEMENT

Bătaie în trafic în Capitală. Doi indivizi și-au împărțit lovituri în Sectorul 3 din București, în apropiere de un mall. Totul a pornit de la o șicanare în trafic.

Doi bărbați s-au luat la bătaie într-o intersecție. De la ce a pornit totul

După ce și-au dat niște replici acide, cei doi bărbați au coborât din cele două autoturisme și s-au luat la bătaie. Ei s-au lovit cu un obiect contondent și ascuțit, au mai transmis reprezentanții Poliției.

ADVERTISEMENT

Cercetările în acest caz sunt efectuate de Secţia 23 Poliţie, de aici fiind și agenții care au sosit la fața locului, după ce acest incident a fost raportat.

Șicanarea din trafic urmată de bătaie a avut loc joi, în cursul prânzului.

„Astăzi, 16 septembrie 2021, în jurul orei 11.30, prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe raza sectorului 3,  între doi conducători auto a avut loc o altercație, aceștia lovindu-se reciproc, cu un obiect contondent, respectiv un obiect ascuțit.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secțiilor 12 și 23 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor”, a transmis Poliția Capitalei.

De asemenea, tot conform unei informări a Poliției, cei doi bărbați care s-au luat la bătaie în trafic în București au fost identificați.

ADVERTISEMENT

Ei au fost duși la audieri, pentru ca oamenii legii să afle mai multe detalii legate de acest caz.

Ce arată primele informații despre acest caz

Primele informații din acest caz arată că totul ar fi pornit de la o șicanare în trafic, petrecută în apropierea unui parc din Sectorul trei al Capitalei.

Bărbații implicați s-au lovit de mai multe ori. Informații despre starea lor de sănătate nu au fost furnizate până la acest moment.

ADVERTISEMENT

„Din primele date a rezultat faptul că cei doi conducători auto s-ar fi șicanat în trafic, iar la o intersecție, din zona unui parc, au coborât din autoturisme și după un schimb de replici s-au lovit reciproc.

Bărbații au fost identificați, urmand a fi audiați. Cercetările sunt efectuate de Secția 23 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, anunță Poliția Capitalei.

Traficul rutier a fost restricționat temporar din cauza acestui incident, deoarece zona respectivă a fost închisă, până la finalizarea anchetei, au mai informat oamenii legii în ziua de joi.

ADVERTISEMENT
Tags: