News

Scandal în trafic, la Focșani. O șoferiță de 40 de ani a agresat un adolescent. Video

Polițiștii din Focșani au deschis un dosar penal după ce o șoferiță de 40 de ani a lovit un adolescent de 17 ani, în urma unui schimb de replici apărut după un incident în trafic.
26.05.2022 | 20:16
Scandal in trafic la Focsani O soferita de 40 de ani a agresat un adolescent Video
Scandalul a început pe strada Cotești, din Focșani. Foto: captură YouTube - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Conform informațiilor presei locale, se pare că adolescentul ar fi traversat strada într-un loc nepermis, chiar prin fața mașinii șoferiței. Enervată din cauza neatenției băiatului de 17 ani, femeia i-a cerut explicații.

Scandalul din Focșani a început pe strada Cotești

Adolescentul i-ar fi adresat injurii și acela a fost momentul în care șoferița a coborât din mașină pentru a-și face dreptate. Așa cum se poate observa în filmare, femeia pune ambele mâini pe licean.

ADVERTISEMENT

Tânărul o roagă să-l elibereze din strânsoare, iar șoferița îi cere să-și prezinte scuzele pentru comportamentul avut. Totuși, reacția adolescentului nu a fost cea așteptată.

Hai, marş!”, îi spune acesta femeii care cedează nervos și îl lovește cu piciorul. ”Marş îi spui lui mă-ta!”, a răspuns șoferița. După alte câteva secunde de încleștare, băiatul anunță că va suna la 112.

ADVERTISEMENT

Nu ţi-e ruşine, mă? Sună la poliţie!”, i-a spus femeia. ”Marş. Vezi dracu’ de treaba ta, că mă enervezi”, a fost replica dată de licean.

Șoferița de 40 de ani are dosar penal după ce l-a agresat pe adolescent

În urma celor întâmplate, oamenii legii au anunțat că au deschis dosar penal, conform jurnaldevrancea.ro. De asemenea, au fost anunțați specialiștii de la DGSPC Vrancea.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru lovire sau alte violențe. Sesizarea cu privire la eveniment a fost primită ieri, 25 mai, în jurul orei 13:10, prin apel 112.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului, pe o stradă din municipiu, a identificat la scurt timp femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani care ar fi exercitat acte de violență asupra unui minor, de 17 ani, în urma unui schimb de replici cauzate de faptul că minorul ar fi traversat printr-un loc nepermis și i-ar fi adresat injurii acesteia. Totodată, au fost sesizați reprezentanții DGASPC Vrancea”, se arată în comunicatul IPJ Vrancea.

ADVERTISEMENT

 

Tags: