Sporturi

Scandal în TVR din cauza declarației de avere a lui Mircea Radu? Ce susține Marina Almășan: “Din decență nu povestesc totul”

22.09.2020 | 23:00
Scandal in TVR din cauza declaratiei de avere a lui Mircea Radu Ce sustine Marina Almasan Din decenta nu povestesc totul
Declarația de avere oferită de Mircea Radu pare să fi stârnit un scandal în TVR
ADVERTISEMENT

Marina Almășan a făcut dezvăluiri total neașteptate despre colegul ei din TVR. Cei doi se cunosc de peste 25 de ani și au lucrat împreună foarte multă vreme.

Din acest motiv, vedeta a susținut că se abține din a povesti totul. Mircea Raduși-ar fi modificat recent declarația de avere, în care a completat doar jumătate din suma câștigată. În realitate, câștigurile sale ar fi diferit cu mult.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Mircea Radu a câștigat anul trecut suma de 112.574 de lei. Veniturile au reprezentat 8 emisiuni din cadrul Down The Road-Aventura, pe care le-a prezentat la TVR.

Declarația de avere a lui Mircea Radu i-a scandalizat pe colegii săi din TVR. Ce spune Marina Almășan

Mircea Radu a câștigat suma respectivă într-un an de zile, dar și-a modificat declarația de avere. Din acest motiv, în cadrul TVR s-ar fi declanșat un real scandal. Cea care a oferit mai multe detalii a fost colega sa, Marina Almășan.

ADVERTISEMENT

În cadrul televiziunii de stat pare să se fi stârnit, în prezent, o ceartă din cauza declarației de avere pe care Mircea Radu a completat-o doar pentru jumătate din venituri.

Din acest motiv, sindicatul l-ar fi somat pe cunoscutul prezentator, care ocupă și funcția de director de comunicare al instituției. În respectiva somație i-a fost indicat să își repare cât mai rapid această greșeală, pe care Mircea Radu a acuzat-o ulterior.

ADVERTISEMENT

De asemenea, colega lui de peste 25 de ani, Marina Almășan, a decis să ofere o părere sinceră despre întreaga situație și l-a certat public pe cunoscutul om de televiziune, pentru declarația cu iz mincinos.

Scandal în TVR din cauza declarației de avere a lui Mircea Radu Ce susține Marina Almășan Din decență nu povestesc totul
Marina Almășan a făcut dezvăluiri uimitoare despre colegul ei din TVR, Mircea Radu

Colegii din TVR nu l-au iertat nici ei pe Mircea Radu pentru această greșeală din declarația de avere. Un calcul simplu indică faptul că pentru o singură ediție a emisiunii sale, Mircea Radu primea suma de 14.000 de lei. Suma de bani e considerată fabuloasă și de către Marina Almășan, care a comentat întreaga situație.

ADVERTISEMENT

„Asta în condițiile în care audiențele obținute de emisiune au fost jenante, de aceea proiectul a și fost sistat. E umilitor, mai ales când vezi că TVR aruncă banii (bani public, atenție!) pe emisiuni perdante, în direcții precum Mircea Radu”, spus surse din TVR, potrivit click.ro.

“Oricum, eu și colegii mei am fost șocați și de banii halucinanți primiți de Mircea la TVR, dar mai ales de gafa impardonabilă pe care a făcut-o, tăinuindu-și veniturile în declarația de avere”, a susținut Marina Almășan, prezentatoarea emisiunii „Femei de 10, bărbați de 10”, de pe TVR.

ADVERTISEMENT