Fotbal intern

Scandal în vestiarul lui Dinamo! „Noi stăm neplătiți, iar Steliano ia primă de instalare. Zici că e Ronaldo!” Exclusiv

25.01.2021 | 19:27
Scandal in vestiarul lui Dinamo Noi stam neplatiti iar Steliano ia prima de instalare Zici ca e Ronaldo Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a suferit un eșec usturător pe terenul lui FC Botoșani, 0-4, dar în spatele acestuia se află nemulțumirile tot mai mari din cadrul formației din Ștefan cel Mare. Iar ultimul scandal a plecat de la faptul că în cazul ultimului sosit, Steliano Filip, s-au găsit bani pentru prima de instalare!

Jucătorii sunt la capătul răbdării. Ei sunt în continuare neplătiți de patru, cinci luni, cei mai mulți dintre ei au semnat deja contracte cu salariile înjumătățite, nu au văzut vreun euro, în timp ce Steliano Filip a venit ca mare vedetă.

ADVERTISEMENT

După ce a reziliat cu Larisa, Steliano a fost așteptat de cei din DDB cu un „cadou” din banii pe care suporterii i-au strâns din biletele virtuale de la meciul cu Chindia Târgoviște.

Scandal în vestiarul lui Dinamo! „Ne micșorăm salariile și stăm neplătiți, iar Steliano ia primă de instalare”

FANATIK a aflat ce se poate ascunde în spatele prestației slabe a elevilor lui Jerry Gane în eșecul umilitor de la Botoșani. Vestiarul a început să strâmbe din nas vizavi de ultimul transfer.

ADVERTISEMENT

Zici că a venit Ronaldo și trebuia să-i dăm primă că altfel nu accepta. Păi ori suntem toți dinamoviști, ori nu mai suntem? Avem și noi familii acasă cărora nu le-am mai adus un ban în ultima vreme, am renunțat la bani pentru binele lui Dinamo, dar vrem ca toți să fim tratați la fel”, s-au plâns jucătorii lui Dinamo celor apropiați în ultimele zile.

Fotbaliștii au aflat din media despre prima de instalare a lui Steliano Filip! Suporterii viraseră pe 22 ianuarie în conturile „câinilor” 100.000 de euro, din care o parte era și pentru prima de instalare a fotbalistului care a semnat săptămâna trecută cu Dinamo. Doar că, surpriză!, banii nu mai erau suficienți deoarece Șerdean și-a achitat singur un salariu, dar a plătit și avocatul clubului, Gabriel Bucur. Acesta, ulterior, a înapoiat suma de bani către fani!

ADVERTISEMENT

În acele condiții, pentru ca Steliano Filip să semneze, suporterii din DDB au apelat la cei de la bilete.ro pentru a vira banii din sold out-ul cu Chindia Târgoviște mai devreme. Abia după ce și-a luat prima, a semnat și Steliano Filip revenirea la Dinamo!

Jucătorii care au acceptat micșorarea salariilor vor fi plătiți prin cesiunea făcută din drepturile TV

Direct sau indirect, jucătorii lui Dinamo au recunoscut și la interviurile de după meciul din Moldova că așteaptă încă să le intre restanțe de luni de zile.

ADVERTISEMENT

E greu să fii neplătit de patru, cinci luni, nu este ușor. Avem familii. Sperăm să ne trezim și să arătăm la următorul meci că nu asta este fața lui Dinamo. Este greu! Am demonstrat că toți suntem de caracter și dăm totul pentru Dinamo. A fost un accident. În al doilea rând, săptămâna viitoare avem promisiuni că o să ne intre banii.

Asta ne mai motivează. În rest, fiecare trebuie să joace pentru el, fiecare trebuie să joace mai bine ca să plece mai sus”, a declarat Alexandru Răuță după înfrângerea de la Botoșani.

Jucătorii care au acceptat micșorarea salariilor vor fi plătiți direct de către Ligă printr-o cesiune făcută din drepturile TV. Acest lucru se va întâmpla, probabil, în această săptămână.

ADVERTISEMENT