Fotbal international

Scandal în vestiarul lui Real Madrid între Sergio Ramos şi Florentino Perez: “Te dau afară” / “Plăteşte-mă şi plec”

07.03.2019 | 18:34
Scandal in vestiarul lui Real Madrid intre Sergio Ramos si Florentino Perez Te dau afara  Platestema si plec

Sergio Ramos şi Florentino Perez au fost actorii principali într-un scandal de proporţii în vestiarul lui Real Madrid. Preşedintele madrilenilor nu a putut să accepte eliminarea echipei din Liga Campionilor şi a căutat imediat vinovaţii pentru acest eşec umilitor. Căpitanul formaţiei de pe “Santiago Bernabeu” a fost principala ţintă a lui Florentino Perez, iar cei doi s-au certat la finalul partidei.

Scandal în vestiarul lui Real Madrid între Sergio Ramos şi Florentino Perez. Contre dure după eliminarea din Liga Campionilor

Scandalul dintre Sergio Ramos şi Florentino Perez a început la finalul meciului Real Madrid – Ajax 1-4, în vestiarul campioanei Europei. Conform ziarului AS, preşedintele madrilenilor l-a acuzat pe căpitanul echipei că este unul dintre vinovaţi pentru eliminare. Fundaşul spaniol a luat un cartonaş galben deliberat în meciul tur şi a primit o suspendare de două meciuri din partea UEFA.

“Te dau afară”, a fost replica lui Florentino Perez, în timp ce răspunsul lui Sergio Ramos i-a lăsat pe toţi cu gura căscată: “Plăteşte-mă şi plec”“Eu am dat totul şi m-am luptat pentru acest club şi pentru tine”, a continuat căpitanul lui Real Madrid.

Scandal în vestiarul lui Real Madrid între Sergio Ramos şi Florentino Perez. Ce s-a întâmplat după meciul cu Ajax
Scandal în vestiarul lui Real Madrid între Sergio Ramos şi Florentino Perez. Ce s-a întâmplat după meciul cu Ajax

De unde a pornit scandalul din vestiar

La finalul meciului Real Madrid – Ajax 1-4, Florentino Perez a intrat în vestiarul madrilenilor şi i-a mustrat pe jucătorii antrenaţi de Santiago Solari. Preşedintele spaniolilor i-a acuzat pe jucători că au avut o prestaţie dezamăgitoare şi a dat vina pe faptul că aceştia au avut prea multe zile libere în ultimul timp.

Recent, presa din Spania a anunţat că Sergio Ramos negociază prelungirea contractului cu Real Madrid, care este scadent la finalul sezonului 2019-20. Căpitanul madrilenilor cere să aibă un salariu de 20 de milioane de euro pe an, lucru care nu este pe placul oficialilor, dar care sunt dispuşi să-i propună un salariu mai mic, dar bonusuri mai mari.

Tags: