Cele mai citite

Scandal în vestiarul Realului: “Mai bine semnam cu Barcelona!”

Real Madrid a câştigat 5 trofee în 2017, însă lucrurile la echipă nu sunt liniştite după un tur de campionat modest al echipei lui Zidane. Un jucător a răbufnit la adresa tehnicianului francez.
30.12.2017 | 20:47
Scandal în vestiarul Realului:
ADVERTISEMENT

Conform jurnaliştilor englezi de la Mirror, Dani Ceballos, jucător adus în vară de Real Madrid, s-a certat cu Zinedine Zidane. Fotbalistul i-ar fi reproşat antrenorului de la Real că nu s-a baza în tur pe serviciile sale în acest sezon.

Mai mult, Ceballos i-a transmis un mesaj care sigur nu va fi pe placul fanilor echipei “blanco”: “Mai bine semnam cu Barcelona”. Mijlocaşul central a fost adus pentru 17 milioane de euro de al Betis Sevilla. 

Ceballos, dorit de Liverpool 

În actuala stagiune, Ceballos a bifat 13 meciuri în toate competiţiile la Real Madrid şi a înscris două goluri, ambele în Primera Division. Mijlocaşul a fost a fost declarat omul turneului Euro 2017 la Under 21, deşi a pierdut finala cu Spania în faţa Germaniei, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Este interesant faptul că Liverpool s-a interesat de transferul lui Ceballos care este omul dorit de Klopp în locul lui Coutinho, care este foarte aproape de un transfer la Barcelona. Cel mai probabil negocierile dintre Real Madrid şi Liverpool pentru transfer vor porni de la 30 de milioane de euro, scriu englezii. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri