Sporturi

Scandal incredibil la turneul ATP de la Antwerp: ,,A fost aut, ești beat?” Video șocant

24.10.2020 | 14:37
Scandal incredibil la turneul ATP de la Antwerp A fost aut esti beat Video socant
ADVERTISEMENT

Rusul Karen Khachanov a avut o ieșire care a șocat lumea tenisului la turneul ATP de la Antwerp, unde a șutat cu piciorul în fileu și a făcut acuzații extrem de grave la adresa arbitrului, ba chiar a lovit scaunul arbitrului.

Karen Khachanov este numărul 17 mondial, dar în ultimul său meci a avut o ieșire șocantă, nedemnă de un tenismen de top, care a făcut înconjurul lumii, la fel ca gestul lui Djokovic de la US Open, în urma căruia a fost exclus din competiție.

ADVERTISEMENT

Se pare că presiunea suplimentară datorată pandemiei de coronavirus a afectat jucătorii, deoarece au apărut din ce în ce mai multe ieșiri nervoase, turneele desfășurându-se în condiții foarte stricte.

Rusul Karen Khachanov ieșire nervoasă în meciul cu Daniel Evans, din sferturile turneului ATP de la Antwerp

Cap de serie numărul trei al turneului ATP de la Antwerp, nervii rusului Kareen Khachanov au cedat în meciul cu Daniel Evans, numărul 35 mondial, în tie-break-ul setului al doilea, la scorul de 7-7.

ADVERTISEMENT

Khachanov a câștigat primul set al partidei cu scorul de 6-3 și părea că se îndreptă către o calificare fără emoții în semifinalele turneului belgian. Au urmat scene incredibile, extrem de rare pe un teren de tenis, după ce în setul al doilea s-a ajuns tie-break.

La scorul de 7-7, Evans a trimis o minge spre linia laterală a terenului, iar arbitrul a considerat că mingea a fost în teren și i-a acordat punctul lui Daniel Evans, iar în acel moment rusul și-a ieșit din minți: ,,Este o glumă! Toată lumea a văzut că a fost aut, eşti beat?”, a început Khachanov să țipe la arbitru.

ADVERTISEMENT

Karen Khachanov a pierdut setul, a început să dea cu șutul în fileu și a lovit scaunul arbitrului cu racheta

Scos din minți din cauza faptului că a pierdut setul când putea încheia meciul, Khachanov și-a pierdut controlul și a început să dea cu șutul în fileu. Ba mai mult, s-a îndreptat către scaunul arbitrului, pe care l-a lovit cu racheta!

Bineînțeles, în setul decisiv nu a reușit să își mai găsească ritmul după aceste ieșiri necontrolate și a fost eliminat din competiție, pierzând setul al treilea cu scorul de 6-4, ceea ce și merita, ținând cont de comportament ieșit din comun care nu are ce căuta pe un teren de tenis.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, rusul și-a cerut în cele din urmă scuze și nu va fi suspendat de către ATP, ci a primit doar un avertisment: ,,Aş vrea să spun că după meci am vorbit cu arbitrul. Îi părea foarte rău şi mi-a cerut iertare pentru greşelile pe care le-a făcut în timpul meciului şi eu mi-am cerut scuze pentru comportamentul meu grosolan, a declarat spășit Khachanov. În cele din urmă, suntem cu toţii oameni şi putem să greşim. Nu am vrut să rănesc pe nimeni şi să mă comport aşa. Pur şi simplu nu mi-am putut controla furia în acele momente cruciale, care ilustrează în cele din urmă rezultatul meciului. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin“, a scris tenismenul rus pe reţelele sociale.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT