Stiri sportive

Vrea Balonul de Aur, dar a plătit un travestit pentru sex

Lumea fotbalului este în şoc! Un transsexual a dezvăluit că a petrecut două nopţi în compania unui fotbalist de la Real Madrid. Jucătorul în cauză este Benzema. Acesta ar fi plătit 8.000 de...
23.09.2013 | 19:41
Vrea Balonul de Aur dar a platit un travestit pentru sex

Lumea fotbalului este în şoc! Un transsexual a dezvăluit că a petrecut două nopţi în compania unui fotbalist de la Real Madrid. Jucătorul în cauză este Benzema. Acesta ar fi plătit 8.000 de euro în schimbul serviciilor sexuale ale travestitului.

02.wir.skyrock.net

Victoria Dorval susţine că Benzema ştia de faptul că este travestit, dar, în ciuda acestui aspect, a acceptat să întreţină relaţii sexuale.  ”Ştia de operaţia mea, dar mi-a zis că nu-l deranjează. Mai mult, mi-a spus că era chiar mai bine, că sînt tînără din punct de vedere fizic”, a dezvăluit transexualul in vîrstă de 29 de ani pentru Sud Info.

images

Travestitul, care şi-a schimbat sexul în urmă cu 5 ani, spune că jucătorul francez i-a plătit mai mult decît o face un client obişnuit. ”Tariful meu obişnuit este 3.000 de dolari, dar Benzema mi-a oferit mai mult, fiindcă m-a plăcut foarte mult”, a spus travestitul, care a adăugat: ”Benzema a negat faptul că ar fi fost cu mine. Îi e ruşine că a plătit pentru serviciile sexuale ale unui travestit”.

Benzema a declarat de nenumărate ori că vrea să cîştige Balonul de Aur, însă acest scandal va reduce semnificativ şansele francezului de a realiza această performanţă. ”Vreau să iau Balonul de Aur. Vreau să marchez meci de meci şi să cîştig titlul cu Real Madrid”, declara Benzema acum ceva timp.

VIDEO CU TRAVESTITUL CARE L-A FASCINAT PE BENZEMA: