Life

Scandal la înmormântarea cântăreței Tita Bărbulescu. Cine moștenește averea. Acuzațiile nepoatei

Tita Bărbulescu a murit la vârsta de 85 de ani. Nepoata cunoscutei artistei l-a atacat pe fostul soțul al acesteia, Ion Postelnicu, chiar în ziua înmormântării.
08.12.2021 | 14:49
Scandal la inmormantarea cantaretei Tita Barbulescu Cine mosteneste averea Acuzatiile nepoatei
Scandal la înmormântarea cântăreței Tita Bărbulescu
ADVERTISEMENT

Scandal uriaș în ziua în care regretata cântăreață, Tita Bărbulescu, a fost înmormântată. Nepoata acesteia îl acuză pe fostul soț al interpretei că i-a luat toți banii și apoi a dus-o la azil.

De altfel, Ion Postelnicu a moștenit și apartamentul deținut de Tita Bărbulescu.

În urmă cu doar o zi, cântărețul Georgel Nuca declara că Ion Postelnicu a avut mereu grijă de Tita Bărbulescu și a internat-o într-un azil pentru că avea nevoie de îngrijiri speciale.

ADVERTISEMENT

Scandal la înmormântarea cântăreței Tita Bărbulescu. Cine moștenește averea. Acuzațiile nepoatei

Nepoata regretatei artiste Tita Bărbulescu a răbufnit după înmormântarea acesteia. Cornelia îl acuză pe fostul soț al cântăreței că i-a cheltuit toți banii și apoi a internat-o într-un azil.

Acuzațiile vin după ce ieri, cântărețul Georgel Nuca spunea că Ion Postelnicu a ținut foarte mult la fosta sa soție și mereu a îngrijit-o. În plus, acesta va moșteni și apartamentul artistei. 

ADVERTISEMENT

“Dumnealui o ajuta, îi cumpăra, o aducea și la emisiuni. Erau în relații bune și i-a fost aproape de când s-au despărțit. A ajuns la căminul de bătrâni din Singureni pentru că avea nevoie de îngrijiri speciale, a fost foarte bine îngrijită, am fost de mai multe ori la dânsa.

Nimeni nu este împăcat cu ideea de a ajunge la azil, dar neavând cine să se ocupe de dânsa… în ultima vreme mai și uita”, a spus Georgel Nuca pentru Star Popular.

ADVERTISEMENT

Cornelia, nepoata artistei, susține că nimic nu este adevărat. Potrivit acesteia, fostul soț i-ar fi rămas aproape doar pentru a-i cheltui averea. Apoi a internat-o într-un azil. Mai mult, nu a lăsat-o niciodată să-și viziteze mătușa.

“Mie nu-mi place să merg prin tribunale, să stăpânească el tot și cu asta basta. E un mincinos, toată viața lui a mințit! Au fost împreună vreo 25 ani, s-au despărțit că dlui Postelnicu îi plăcea viața, l-a prins cu mai multe… A rămas lângă ea pentru avere, pentru bani!

ADVERTISEMENT

Păi, îl accepta actuala lui soție dacă venea fără nimic? I-a lăsat și tot aurul, tot! Eu îi spuneam mătușii mereu: de ce crezi că te iubește?”, a spus femeia pentru Star Popular. 

Tita Bărbulescu a trecut prin două căsnicii, dar nu a avut copii.

ADVERTISEMENT