Scandal într-un autobuz din Iași. Călătorii s-au luat la bătaie din cauza măştilor. Video

Robert Cristea   
în HotNews
28/10/2020, 17:51
Scandal într-un autobuz din Iași. Călătorii s-au luat la bătaie din cauza măştilor. Video
Măşti periculoase retrase de pe piaţă. Cum arată modelele care nu asigură protecţia promisă Foto: Pixabay

Scandal într-un autobuz care aparține de CTP Iași, după ce o femeie a fost pălmuită de un bărbat pentru că nu purta mască.

Există martori care susțin că femeia ar fi lovit prima. Scena s-a produs în fața mai multor călători prezenți în acel moment în mijlocul de transport în comun.

Pe video se poate observa cum un bărbat îi dă o palmă unei femei în timpul conflictului. Ca amănunt divers, pe imagini se vede că și omul ofuscat nu poartă regulamentar masca.

Scandal într-un autobuz din Iași

Scenele bizare s-au petrecut în cursul zilei de astăzi într-un autobuz din Iași plin cu oameni.

Oamenii legii s-au autosesizat după ce filmarea a apărut în spaţiul public.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, realizate într-un autobuz care s-ar fi deplasat pe raza municipiului Iași, precizăm următoarele:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași s-au autosesizat și efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale.” – a precizat IPJ Iași.

Autoritățile vor face mai multe investigații pentru a stabili exact ce s-a întâmplat și pentru a da sancțiunile potrivite.

Masca reprezintă chiar și după 9 luni de la începutul pandemiei un subicet controversat în rândul populației. Din păcate, astfel de scene se întâlnesc tot mai des în spațiul public.

Închide ×