Life

Scandal între Alex Velea și Lino Golden. Abi Talent, prieten la cataramă cu fiul adoptiv al artistului

03.10.2020 | 18:08
Scandal intre Alex Velea si Lino Golden Abi Talent prieten la catarama cu fiul adoptiv al artistului
ADVERTISEMENT

Sunt momente tensionate între Alex Velea și Lino Golden. Supranumit “fiul adoptiv” al artistului datorită modului în care acesta l-a luat sub aripa sa protectoare în ultimii ani, Lino pare să îl fi supărat în prezent pe iubitul Antoniei.

Cel care a spus adevărul în acest caz a fost un coleg de trupă al lui Lini Golden. Mesajul venit din partea tânărului a fost unul neașteptat, mai ales pentru fanii români care nu știau de ce între cei doi n-a mai existat vreo colaborare în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Alex Velea s-a aflat într-un conflict permanent cu Abi Talent, tânărul care pare să îl fi pus pe jar din pricina neînțelegerilor ce s-au tot iscat și au ieșit la iveală pe Instagram. De foarte multe luni cei doi se provoacă reciproc. De această dată pare să fie vorba chiar de o “trădare” pentru mentorul lui Lino Golden.

Ce se întâmplă între Alex Velea și Lino Golden, după ce tânărul ar fi prieten la cataramă cu Abi Talent

De curând au existat zvonuri despre ce se întâmplă între Alex Velea și Lino Golden. Așa a ieșit la iveală că fiul adoptiv al lui Velea și Abi Talent s-ar fi împrietenit chiar în urma replicilor aruncate și prin diverse piese.

ADVERTISEMENT

Din câte se pare, Lino Golden nu mai face parte din echipa lui Alex Velea. Timp de foarte mulți ani, Alex Velea i-a fost mentor acestuia, având o relație artistică foarte apropiată cu cel care în realitate se numește Radu Cârstea.

Tânărul în vârstă de 22 de ani este originar din Brașov și cântă încă de la vârsta de 6 ani, când și-a descoperit pasiunea pentru violoncel.

ADVERTISEMENT

A reușit să devină celebru datorită hitului “Panamera”, făcând parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society. Se pare însă că apropierea de Abi Talent, rivalul consacrat deja al lui Velea, nu i-a picat foarte bine cântărețului de renume.

“Cine pune pariu că Lino și Abi o să scoată o piesă”, și-a început fostul membru de trupă al lui Lino Golden postarea de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Scandal între Alex Velea și Lino Golden. Abi Talent, prieten la cataramă cu fiul adoptiv al artistului
Lino Golden nu pare să mai facă parte din echipa lui Alex Velea, adevărul fiind spus de un coleg de trupă

“Lino nu mai este în Golden Boy, pentru că Lino a mușcat mâna care l-a hrănit, după ce Velea i-a dat totul și l-a făcut ceea ce este el în prezent”, a mai povestit Zanni, un fost coleg de trupă cu Lino Golden.

ADVERTISEMENT