Life

Scandal între Andreea Bălan și George Burcea: “Nu e prima dată când vine beat să ia fetițele.” Reacția Vivianei Sposub

Scandal între Andreea Bălan și George Burcea. Ce i-a reproșat artista fostului soț și cum a reacționat Viviana Sposub, actuala lui iubită.
19.09.2022 | 09:23
Scandal intre Andreea Balan si George Burcea Nu e prima data cand vine beat sa ia fetitele Reactia Vivianei Sposub
Andreea Bălan, scandal cu George Burcea. Cum a reacționat Viviana Sposub. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a lansat acuzații dure la adresa lui George Burcea. Artista susține că fostul soț le-ar fi “traumatizat” pe cele două fiice pe care le au împreună.

Andreea Bălan, scandal cu George Burcea

Jurata de la Te cunosc de undeva și George Burcea sunt despărțiți de mai bine de doi ani, iar artista a povestit o întâmplare petrecută recent chiar la ea acasă.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan le-a pregătit pe Ella și Clara pentru vizita tatălui lor. Micuțele au fost cele care și-au ales hainele, așa cum o fac și atunci când merg la grădiniță.

George Burcea a intrat pe poartă, deși vedeta i-a spus să nu facă acest lucru. Actorul s-a legat de felul în care sunt îmbrăcate fetițele, lucru care a enervat-o teribil pe Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT

Artista a decis să dea cărțile pe față și să nu mai tacă în scandalul cu tatăl fiicelor ei, despre care a spus că a venit la ele beat și a început să le spună lucruri nu prea bune despre ea.

“Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi.

ADVERTISEMENT

Tatăl lor a intrat pe poartă, deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri, și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte, mai ales despre mine. Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe.”, a scris cântăreața pe contul de Instagram, notează ziare.com.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a mai spus că va lupta în continuare pentru custodia exclusivă a fiicelor ei, a căror fericire este mai presus de orice pentru ea.

“Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine.”, a precizat ea.

Cum a reacționat Viviana Sposub

Viviana Sposub, care formează un cuplu cu George Burcea de doi ani, a intervenit după ce Andreea Bălan a scris acele acuzații la adresa lui.

Fosta prezentatoare de la Kanal D i-a luat apărare partenerului ei, susținând că Andreea Bălan a mințit în declarațiile sale.

Tânăra spune că, dacă George Burcea ar fi fost, într-adevăr, sub influența alcoolului și le-ar fi traumatizat pe Ella și Clara, atunci Andreea Bălan nu le-ar fi lăsat să stea la el timp de câteva zile.

“Doamne ferește! Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și să îmi răspundeți sincer.

Dacă o persoană ‘beată’ ar veni să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa ca acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând?

Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile. Pace tuturor și înțelepciune!”, a transmis iubita lui George Burcea pe rețelele sociale.

În cursul zilei de ieri, George Burcea a postat câteva clipuri video cu fiicele sale, dând de înțeles că micuțele și-au petrecut timpul alături de el și de Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT