Life

Scandal între Armin Nicoară și Carmen de la Sălciua! Artista, acuzată că i-ar fi furat o piesă: „Mă durea ficatul de supărare”

Armin Nicoară este extrem de supărat pe Carmen de la Sălciua. Artista ar fi furat o piesă de la el, care a fost compusă de tatăl său. Melodia a fost lansată de artistă acum patru zile.
11.05.2022 | 16:25
Scandal intre Armin Nicoara si Carmen de la Salciua Artista acuzata ca iar fi furat o piesa Ma durea ficatul de suparare
Scandal între Armin Nicoară și Carmen de la Sălciua! Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară este foc și pară pe Carmen de la Sălciua! Artistul o acuză pe cântăreață că i-a furat o piesă.

Armin Nicoară este extrem de supărat! Ce i-a făcut Carmen de la Sălciua

Armin Nicoară a dezvăluit în emisiunea Acces Direct de la Antena Stars că este foarte supărat pentru că o piesă a sa a fost luată de Carmen de la Sălciua și lansată acum câteva zile. „Mă durea ficatul de supărare”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Piesa respectivă a fost a tatălui său și reinterpretată acum doi ani, dar Armin Nicoară nu a lansat-o la acel moment din cauza pandemiei.

„Nu am vrut să ies public să mă arăt cât de supărat sunt. Îi trimisesem un mesaj, piesa am înregistrat-o acum doi ani în studio. Vorbind cu Georgiana (n. r. Georgiana Lobonț) m-am descărcat.

ADVERTISEMENT

Mă doare ficatul de câtă supărare am avut. E o piesă înregistrată de solistul trupei Armin Nicoară și din păcate, proiectul meu de la 0 făcut. Piesa e a tatălui meu, creată din arhiva lui”, a dezvăluit Armin Nicoară la Antena Stars.

Cum i-ar fi răspuns Carmen de la Sălciua lui Armin Nicoară

Armin Nicoară a dezvăluit că la studioul unde se afla piesa lui lucrează și saxofonistul lui Carmen de la Sălciua, iar acesta i-ar fi dat de veste cântăreței despre această melodie.

ADVERTISEMENT

Conform acestuia, la lansarea piesei de acum patru zile, Carmen de la Sălciua știa că linia melodică îi aparține lui Armin Nicoară. De altfel, cei doi au și vorbit despre acest lucru.

„La studioul respectiv lucrează și saxofonistul lui Carmen de la Sălciua. Cred că sunt și ceva, nași, fini. Mi-a spus ‘Armin îmi pare rău, Nelu a intrat pe proiectul tău’. Și dintr-o greșeală ce au zis… e frumoasă melodia, nu au scos-o de doi ani…

ADVERTISEMENT

Carmen știa pentru că i-am dat mesaj, a fost un răspuns cu o indiferență totală, nesimțire, un răspuns mizerabil”, a spus Armin.

Răspunsul lui Carmen de la Sălciua ar fi fost „Armin, piesa e de mult”, a susținut cântărețul.

ADVERTISEMENT