Life

Scandal între chefii Bontea și Dumitrescu la Chefi la Cuțite: „Lasă-mi oamenii în pace!”

09.05.2021 | 19:19
Scandal intre chefii Bontea si Dumitrescu la Chefi la Cutite Lasami oamenii in pace
ADVERTISEMENT

Scandal în noua ediție Chefi la Cuțite, într-un nou battle al cooking show-ului de la Antena 1. Chefii Bontea și Dumitrescu au un nou conflict, în timp ce chef Scărlătescu intră cu detașare în platou, după ce a câștigat ultima ediție. 

Deși în realitate sunt legați de o strânsă prietenie, chefii sunt extrem de competitivi atunci când vine vorba de battle-uri și dau tot ce e mai bun pentru ca echipa lor să câștige.

ADVERTISEMENT

În următoarea ediție a reality show-ului, prezentat acum de Irina Fodor, concurenții îți vor pune imaginația și abilitățile culinare la încercare. De la ora 20:00, telespectatorii vor vedea ce echipă va reuși să câștige ediția de astăzi.

Scandal între chefii Bontea și Dumitrescu la Chefi la Cuțite: „Lasă-mi oamenii în pace!”

În aceasă seară, concurenții se vor duela într-un noi battle, iar discuțiile aprinse își fac loc între Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

„Lasă-mi oamenii în pace! Dacă vreți să învățați de la ei, puteți să o faceți în weekend, nu în timpul confruntărilor!”, sunt doar câteva dintre replicile aruncate de chefi în scandalul din noua ediție.

Concurenții vor avea o temă culinară dificilă, motiv pentru care Cătălin Scărlătescu pune foarte multă presiune pe unul dintre bucătarii din echipa lui, Alexandru Bădițoaia, care a primit „cuțitul de aur”: „Dacă nu câștig azi este din cauza ta!”.

ADVERTISEMENT

Cei din echipa lui Florin Dumitrescu au emoții mari, mai ales că a fost eliminat unul dintre coechipieri, Radu Micu, în primul battle al seoznului 9. Acum că au rămas mai puțini, cei din echipa albastră trebuie să dea totul în bucătărie.

„Faptul că suntem doar șapte este demoralizant. Eu am venit pregătit să pierd”, spune Theo Costache.

ADVERTISEMENT

Atât jurații, cât și concurenții, vor avea parte de o surpriză la jurizare. Actorii din serialul „Adela” sunt cei care își vor da cu părerea despre preparatele culinare ale celor trei echipe. Marian Râlea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Răzvan Fodor, Anca Sigartău, alături de alți colegi își vor face apariția în episodul din această seară, de la ora 20:00, numai la Antena 1.

ADVERTISEMENT