Life

Scandal între Cristi Brancu și Vali Vijelie: “L-am declarat țepar. Pentru mine este o dezamăgire”

Cristi Brancu nu mai vrea să audă de Vali Vijelie. De la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre prezentator și faimosul artist.
29.03.2024 | 17:51
Scandal intre Cristi Brancu si Vali Vijelie Lam declarat tepar Pentru mine este o dezamagire
De la ce a pornit scandalul dintre Cristi Brancu și Vali Vijelie. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristi Brancu și Vali Vijelie sunt protagoniștii unui scandal de proporții. Cei doi se cunosc de foarte mult timp și au la activ multe emisiuni înregistrate. Însă, respectul și prietenia prezentatorului pentru manelist par a fi de domeniul trecutului. Iată cum a reușit Vali Vijelie să îl dezamăgească pe Cristi Brancu.

Motivul pentru care Cristi Brancu nu mai vrea să audă de Vali Vijelie

Cristi Brancu este unul dintre prezentatorii veterani din televiziune. De-a lungul timpului, acesta a realizat emisiuni pentru mai multe posturi TV și a interacționat cu majoritatea vedetelor de la noi.

ADVERTISEMENT

Cristi Brancu este foarte diplomat și evită, pe cât posibil, scandalurile. Însă, de data asta, a simțit nevoia să le spună tuturor cât de dezamăgit este de Vali Vijelie. Prezentatorul a postat un videoclip pe Facebook în care a relatat, cu subiect și predicat, ce s-a întâmplat.

Cristi Brancu a trebuit să filmeze o emisiune de Crăciun alături de mai mulți artiști, printre care și Vali Vijelie. Înainte de a începe filmările, prezentatorul a aflat că manelistul nu mai are cum să ajungă. Vali Vijelie a menționat că a pierdut avionul și că îi este imposibil să ajungă în platoul de filmare.

ADVERTISEMENT

La acel moment, vestea nu i-a picat deloc bine lui Cristi Brancu, dar a înțeles. Prezentatorul și-a dat seama că motivul absenței lui Vali Vijelie este unul obiectiv, așa că a trecut peste.

”Pentru edițiile de Crăciun de anul trecut am avut mai mulți invitați, iar la o ediție trebuia să vină Vali Vijelie care a transmis colegilor mei că a pierdut un avion. Am acoperit acest lucru și l-am înțeles.”, a început să povestească Cristi Brancu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Vali Vijelie nu și-a respectat promisiunea nici a doua oară

Pentru a remedia situația, Cristi Brancu i-a propus lui Vali Vijelie să vină în emisiune alături de Diana Matei pentru a cânta noua lor piesă. Așa, reușea să echilibreze și balanța absenței din iarnă. Manelistul a acceptat cu mare drag invitația și i-a promis lui Brancu că va fi acolo negreșit.

În ziua cu pricina, în platoul de filmare a ajuns doar Diana Matei. Cristi Brancu a crezut că este vorba de o glumă, așa că a luat legătura cu Vali Vijelie. În acel moment, artistul a explicat că a încurcat zilele de emisiune și că a pierdut, din nou, un avion.

ADVERTISEMENT

”Acest om, Vali Vijelie, pe care dumneavoastră îl apreciați ca artist, pentru mine nu mai valorează nimic. Pentru că e un om care dă țeapă unei emisiuni. Mi-a fost foarte drag, am făcut înregistrări frumoase împreună.”, a mai spus prezentatorul în online.

Aceea a fost picătura care a umplut paharul. Din acel moment, Cristi Brancu și-a pierdut orice respect față de Vali Vijelie și l-a numit ”țepar”. Prezentatorul a fost dezamăgit, mai ales că Vali Vijelie i-a vorbit mereu despre punctualitate și respectarea promisiunilor.

La polul opus, Cristi Brancu l-a dat exemplu pe Adi Minune care este un om de cuvânt. Ori de câte ori a fost invitat în emisiunea sa, Adi Minune s-a prezentat cu 30 de minute mai devreme. Asta denotă respect față de public și față de echipa de producție.

”Lăutarul trebuie să fie lăutar și întotdeauna când spune ceva trebuie să vină cu o jumătate de oră mai devreme. Ceea ce Adrian Minune face de fiecare dată. Indiferent dacă are cântări, el nu întârzie niciodată. De aceea, l-am declarat pe Vali Vijelie țepar.”, a conchis prezentatorul mesajul de pe Facebook.

ADVERTISEMENT