News

Scandal între doi miniștri din Guvernul Dăncilă. Niculae Bădălău îl critică pe Răzvan Cuc

05.05.2019 | 16:32
Scandal intre doi ministri din Guvernul Dancila Niculae Badalau il critica pe Razvan Cuc

Nicolae Bădălău și Răzvan Cuc, miniștri din Guvernul Dăncilă au pornit un scandal! Situația a stat în felul următor, Bădălău, ministrul Economiei, l-a atacat pe Cucu, ministrul Transporturilor. Disputa a pornit după ce Răzvan Cuc l-a demis pe Alin Guțu de la șefia Companiei Naționale APDF Giurgiu, oficialul fiind un om apreciat și respectat de Bădălău.

Scandal între Bădălău și Cuc, doi miniștri din Guvernul Dăncilă

Într-o postare dăcută publică pe Facebook, ministrul Economiei îi mulțumește lui Guțu pentru profesionalismul său și susține, ironic, că a fost schimbat din funcție din cauza rezultatelor bune. „Vreau să îi mulțumesc lui Alin Guțu pentru întreaga sa activitate desfășurată la Compania Națională APDF Giurgiu. A demonstrat că este un om capabil, dedicat, care a avut rezultate pozitive, motiv pentru care, probabil, a fost demis de Ministrul Transporturilor. Încă o dată, îl felicit pentru tot ceea ce a realizat până acum, îi doresc în continuare putere de muncă pentru a continua cu aceeași pasiune și competență activitatea în cadrul echipei PSD Giurgiu, mai ales că, spre deosebire de alte persoane pe care le-am promovat, a dat dovadă, pe lângă profesionalism, de CARACTER! Mult succes!”, a scris Nicolae Bădălău pe contul său de socializare.

De altfel, nu este pentru prima dată când cei doi miniștri din Guvernul Dăncilă se contrează. În februarie 2019, Bădălău declara, în cadrul unei conferințe de presă, că a aflat de la Organizația județeană a PSD Neamț că deputatul Răzvan Cuc s-a transferat la această structură și că nu l-a sprijinit pentru funcția de ministru al Transporturilor pentru că nu a vrut să ”riște” a doua oară.

Scandal între doi miniștri din Guvernul Dăncilă. Niculae Bădălău îl critică pe Răzvan Cuc
Niculae Bădălău îl critică pe Răzvan Cuc
Sursă foto: hepta.ro

”A doua oară nu risc. Să-și asume”

„Ministerul Transporturilor este un minister extrem de important, în care avem foarte multe promisiuni rămase în urmă şi am spus că trebuie un om cu experienţă acolo, un om care a lucrat, care a dat salarii, care ştie ce înseamnă investiţiile şi omul ăsta era senatorul PSD de Giurgiu Cristian Marciu, asta a fost propunerea mea. Dacă partidul l-a preferat pe Răzvan Cuc, mă supun majorităţii. Eu am spus foarte simplu că nu îmi asum ca ministru pe Răzvan Cuc pentru că, până la urmă, organizaţia îşi asumă propunerea asta şi dacă a fost o dată şi nu a avut rezultate, a fost o dezamăgire, a doua oară nu risc. Să-şi asume Neamţ, dar eu nu am vrut să-mi asum o asemenea propunere”, a precizat Bădălău.